ifjúsági világbajnokság pénz ökölvívás Erdei Zsolt MÖSZ költség Magyar Ökölvívó Szakszövetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
348 millió forintos veszteséggel zárta az Ifjúsági Ökölvívó Világbajnokságot a Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ). Erdei Zsolt szerint nem kell kétségbeesni.

"A vb valóban többe került, mint amennyi pénzünk volt rá" - mondta az Echo TV-nek Erdei Zsolt. A nyilatkozatát a Blikk szemlézte. "Ennek a kivizsgálása most zajlik, megvan a megoldás is... Nem kell senkinek kétségbeesnie, az ökölvívás nem tűnik el a süllyesztőben. Megvan a megoldás, de ezen még dolgoznunk kell" - folytatta Erdei.

Erdei Zsolt azt mondja, nem kell izgulni a szövetségért Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Blikk azt írja, hogy az állam 290 millióval támogatta a rendezvény szervezését, a bevétel 578 millió forint volt. Ám a kiadási oldal 926 millióra emelkedett. Mint kiderült: a szövetség most más területektől vont el pénzt, hogy kiegyenlítse a számlákat, felélte tartalékait.

Bennfentesektől a lap azt is megtudta, tíznapos sporteseményre a fénytechnika és kisfilmkészítés című alatt 135 milliós kiadást jegyeztek. A bennfentes szerint ezt 30-40 millióból is meg lehetett volna oldani. Bár a szakmában jártas bennfentes azt is leszögezte, hogy konkrétumok hiányában nehéz biztosat mondani, de első hallásra nagyon soknak tűnik az összeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.