X-Faktor: Radics Gigihez akarta vágni a mikrofont egy jelentkező

Forrás: RTL Klub -
Radics Gigi X-Faktor 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlan, ami az X-Faktor forgatásán történt: az egyik jelentkező rosszul viselte a kritikát, majd dühében megpróbálta Radics Gigihez vágni a mikrofont. A lány elvétette a dobást, így Gigi nem sérült meg. A szituációt Gáspár Laci rendezte le, és hazaküldte a lányt. 

Mirjam saját cédével érkezett a válogatóra, ám produkciója nem tetszett a mentoroknak, a kritika pedig a lánynak nem tetszett: kiborult, és nekitámadt ByeAlexnek. KIjelentette, akinek a hangja nulla, az ne kritizáljon.

"Ne haragudj, lesza.om, mit mondasz" – vágta Alex fejéhez, ám Gigi védelmébe vette mentortársát.

– Miért jöttél ide, ha nem bírod a kritikát?" – kérdezte az énekesnő. Ez volt az a kérdés, amikor Mirjam a mentorasztalhoz akarta vágni a mikrofont.

Forrás: RTL Klub

"Megmondom őszintén, váratlanul ért, az agressziót rosszul tűröm. Ilyen esetben én is felkapom a vizet, mert erős az igazságérzetem, nehezen bírok a saját indulataimmal.Hazudnék, ha azt mondanám, nem lepett meg a repülő mikrofon, hiszen akár meg is sérülhettem volna! Nekünk az a feladatunk mentorként, hogy kiválogassuk az igazán tehetséges embereket, és ő sajnos nem tartozott közéjük. Én is sokszor nekifutottam a tehetségkutatóknak, ért rengeteg igazságtalan kritika, mégsem jutottam el oda soha, hogy bántsak valakit" - kommentálta a történteket Gigi a Blikknek.

Végig ott vannak a biztonsági őrök

Verebély Marcell, az X-Faktor főszerkesztője elárulta, a biztonsági emberek végig ott voltak takarásban, és bármikor közbeléptek volna, ha veszélyessé válik a helyzet. Hozzátette, persze, arra, hogy mikrofon röpülni fog, nem lehet felkészülni.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.