Ágyból posztolt Kárpáti Rebeka: fotó

Forrás: Kárpáti Rebeka / FB -
Völgyi Dániel meghitt szelfi intim Kárpáti Rebeka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárpáti Rebeka lefotózta alvó vőlegényét, Völgyi Dánielt.

Meghitt fotót posztolt az ágyból Kárpáti Rebeka. Igazi idilli pillanatot örökített meg: ölében a kutyája látható, a háttérben pedig kedvese, Völgyi Dániel épp alszik.

Mint ismeretes, a pár tavasszal szakított egymással, majd egy rövid mosolyszünetet követően kibékültek és eljegyezték egymást.

Kárpáti Rebeka lefotózta alvó kedvesét Forrás: Instagram/Kárpáti Rebeka
Majka szigorúan értékeli a Sztárban sztár versenyzőit: nem érdekli, haragszanak-ehttp://www.life.hu/sztarok/20181015-majka-szigoruan-ertekeli-a-sztarban-sztar-versenyzoit-nem-erdekli-haragszanake.htmlMajka a Sztárban sztár hatodik évadában is a zsűrit erősíti, de úgy döntött, idén szigorúbban értékeli majd a versenyzőket. A műsorvezető a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, azt sem bánja, ha ezért megharagszanak rá a szereplők, és azt is elmondta, miért döntött úgy, hogy változtat a berögzült pontozási módszerén. TV + SztárokOrigoKamarás Iván az utcán öltözött át: sokan megbámultákhttp://www.life.hu/sztarok/20181015-kamaras-ivan-az-utcan-oltozott-at-sokan-megbamultak.htmlEgy forgatás szoros ütemben zajlik, Kamarás Iván pedig idő szűkébe került két jelenet közötti szünetben, ezért a nyílt utcán öltözött át: sokan megbámulták. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoBódi Sylvi lovagnak öltözött: fém sapkát húzott - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181014-bodi-sylvi-lovagnak-oltozott-fem-sapkat-huzott-foto.htmlBódi Sylvi szexi és általában dögös is - ez azonban legutóbbi fotójáról nem mondható el.TV + SztárokOrigoSzinetár Dóra grimasz-szelfivel űzte el unalmát: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181014-szinetar-dora-grimaszszelfivel-uzte-el-unalmat-video.htmlSzinetár Dóra fellépésre menet nagyon unatkozott és szórakoztatta magát. Így még sosem láttuk.TV + Sztárok--Cristiano Ronaldonak sokat kell fizetni, hogy elkerülje a büntetésthttp://www.life.hu/sztarok/20181014-cristiano-ronaldonak-sokat-kell-fizetni-hogy-elkerulje-a-buntetest.htmlEgy egész ügyvédcsapat dolgozik azon, hogy Cristiano Ronaldo a lehető legkevesebb büntetést kapja. A sztárfocistának ez súlyos milliókba került. TV + Sztárok--Michael Bublé meg akart halni, mikor kiderült kisfia betegségehttp://www.life.hu/sztarok/20181013-michael-buble-meg-akart-halni-mikor-kiderult-kisfia-betegsege.htmlMichael Bublé először és utoljára nyilatkozik kisfiáról: a sztár elárulta, meg akart halni, amikor megtudta, hogy gyermeke rákos, de ez a tapasztalat komoly elhatározásra sarkallta, úgy döntött, visszavonul. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.