Férjhez megy a La Bouche magyar énekesnője, Farkas Zsófi

Farkas Zsófi esküvő házasság La Bouche
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Januárban a tengerparton kimondja a boldogító igent párjának a La Bouche magyar énekesnője, Farkas Zsófi, azaz Sophie Cairo.

15 év barátság után jött rá Farkas Zsófi és párja, hogy szerelmesek egymásba. A pár azóta távkapcsolatban él, ugyanis a férfi Ausztráliában lakik. Ennek ellenére boldogok és úgy tervezik, januárban összeházasodnak.

"Váratlanul értek minket az érzelmeink, s nem épp kapcsolatbarát az az életforma, amit élek, ráadásul a távolság is hatalmas köztünk. De annyira biztosak vagyunk egymásban, hogy januárban Ausztráliába utazom, ahol az óceánparton, mezítlábas esküvőn kötjük össze az életünket" – idézi az énkesnő szavait a Blikk a Ripostból.

A szerelmesek, amikor csak tehetik, találkoznak, randiztak már a bolygó különböző pontjain, például New Yorkban és Chilében is.

Szenvedünk egymás hiányától, hiszen lássuk be: nincs az a koncertszervező, aki kifizetné az alkalmanként félmilliós repülőjegyem árát, ha Ausztráliából repkednék a koncertekre... Őt oda köti a munkája, és esze ágában sincs hazaköltözni. Ezért csak ritkán találkozunk. Nemrégiben két hetet töltött Budapesten, de előtte két hónapig csak az interneten és telefonon tudtunk beszélni. Az esküvőig például nem is fogunk találkozni."

Az X-Faktor mikrofondobáló versenyzője, Miriam zenei karriert akar itthonhttp://www.life.hu/sztarok/20181017-az-x-faktor-mikrofondobalo-versenyzoje-mirjam-zenei-karriert-akar-itthon.htmlNagy felfordulást okozott az X-Faktorban Mirjam, aki annyira nem bírta a kritikát, hogy hozzávágta mikrofonját Radics Gigihez. A zsűri ítélete ellenére azonban az énekesnő nem adja fel: zenei karriert szeretne. TV + SztárokOrigoHavas Henrik a nagy magyar maffiózóról, Radnai Lászlóról írt könyvethttp://www.life.hu/sztarok/20181017-havas-henrik-a-nagy-magyar-maffiozorol-radnai-laszlorol-irt-konyvet.htmlHavas Henrik már hónapok óta nincsen képernyőn, de ez nem jelenti azt, hogy nem dolgozott, csak egészen mással foglalkozott eddig: a magyar keresztapaként emlegetett Radnai Lászlóról írt könyvet. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMi lesz a Wellhellóval? Több zenész kilépett a zenekarbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181017-tobb-zenesz-is-kilepett-a-wellhellobol.htmlTöbb zenész is bejelentette kedden, hogy távoznak a formációból. TV + Sztárok--Kasza Tibi feleségét egy bevásárlóközpontban zaklatta egy férfihttp://www.life.hu/sztarok/20181016-kasza-tibi-feleseget-egy-bevasarlokozpontban-zaklatta-egy-ferfi.htmlKasza Tibi döbbenetes dolgot mesélt el Instagram-oldalán: Mankert az egyik bevásárlóközpontban követte egy zaklató. TV + SztárokOrigoSzexi fotókat osztott meg magáról a magyar úszó, Sebestyén Dalmahttp://www.life.hu/sztarok/20181016-szexi-fotokat-osztott-meg-magarol-a-magyar-uszo-sebestyen-dalma.htmlTehetséges és nem mellesleg gyönyörű: a magyar úszónő, Sebestyén Dalma már a közösségi oldalon is egyre népszerűbb. TV + SztárokOrigoÍgy él a világ legfiatalabb milliárdosa, Gustav Magnar Witzoehttp://www.life.hu/sztarok/20181016-igy-el-a-vilag-legfiatalabb-milliardosa-gustav-magnar-witzoe.htmlGustav Magnar Witzoe a világ legfiatalabb férfi milliárdosa. Megmutatjuk, hogyan is éli mindennapjait! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.