David Beckham szerint Victoriával való házassága bonyolult

Forrás: AFP/Gareth Fuller -
David Beckham házasság bonyolultság kapcsolat Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Beckham egy show-ban nyilatkozott 1999 óta tartó házasságáról: ezt mondta róla a focista. 

Az olyan hosszantartó házasságra, mint amilyen Victoria és David Beckhamé nem sok példa van a sztárvilágban. Sokaknak gyanús is ez a nagy harmónia, és időről időre felröppennek a pletykák, melyek vagy megcsalásról, vagy válásról szólnak. Eddig azonban még sosem lett igazuk a rosszakaróknak, ám David Beckham nyilatkozatával újra elindíthatja a hullámot.

David Beckham így nyilatkozott házasságáról Forrás: AFP/Gareth Fuller

A sztár ugyanis egy show-ban nyilatkozott 1999 óta tartó házasságáról, melyet bonyolultnak nevezett. „Az olyan hosszú ideje tartó házasság, mint a miénk, kemény munka. Mindig kicsit bonyolultabbá válik"mondta a sztár.

Kiderült, mit csinál Hujber Feri: itt él a színészhttp://www.life.hu/sztarok/20181018--kiderult-mit-csinal-hujber-feri-itt-el-a-szinesz.htmlHujber Feri botrányok közepette távozott az országból, bár eddig csak pletykák keringtek arról, hol is él és mivel foglalkozik a színész, most kiderült, mit csinál külföldön. TV + Sztárok--Másfél évvel válása után újra rátalált a szerelem Takáts Tamásrahttp://www.life.hu/sztarok/20181018-masfel-evvel-valasa-utan-ujra-ratalalt-a-szerelem-takats-tamasra.htmlMásfél évvel válása után ismét rátalált a boldogság Takáts Tamásra. TV + Sztárok--Motorbalesetben életét vesztette Oroszország legszexibb motorosahttp://www.life.hu/sztarok/20181017-motorbalesetben-eletet-vesztette-oroszorszag-legszexibb-motorosa.htmlBalestben elhunyt a 22 éves orosz Insta-sztár, Olga Petrova. TV + Sztárok--Liptai Caludia menedzsert fogadott lányának: Panka szeretne közéleti szereplő lennihttp://www.life.hu/sztarok/20181018-liptai-caludia-menedzsert-fogadott-lanyanak-panka-szeretne-kozeleti-szereplo-lenni.htmlÚgy tűnik Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya, Panka is szeretne ismert lenni, de természetesen csak a saját eredményeivel akar előrébb jutni. Az már biztos, hogy elindult ezen az úton: őt is menedzser segíti. TV + SztárokOrigoNyári Dia megmutatta kisfiát: ilyen cuki a kis Zétényhttp://www.life.hu/sztarok/20181018-nyari-dia-megmutatta-kisfiat-ilyen-cuki-a-kis-zeteny.htmlJúliusban születtett meg a Barátok közt színésznőjének kisfia. Azóta a gyermekből csak a különböző testrészeit láthattuk Dia közösségi oldalán, most azonban végre kiderült, milye cuki.TV + SztárokOrigoMeghökkentő celebbarátságok: Martha Stewart és Snoop Dogg furcsán mutatnak együtthttp://www.life.hu/sztarok/20181017-meghokkento-celebbaratsagok-50-cent-es-meryl-streep-furcsan-mutatnak-egyutt.htmlNéhány hollywoodi barátság olyan bizarr, hogy a közös fotók és nyilatkozatok ellenére is nehezen hihető, hogy a két sztárnak köze van egymáshoz. Elképzelni sem tudjuk, hogy mondjuk Meryl Streep és 50 Cent miről beszélgetnek egymással, pedig nagyon jóban vannak, és nem ők az egyetlen furcsa pár! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.