Kiszel Tünde naptárdíva nagykorú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde az ország első és egyetlen naptárdívája: hatalmas hírt közölt a celeb.

Kiszel Tünde 18 éve minden évben töretlenül készíti szexi és különleges naptárait. A 2019-es még kicsit közelebb áll a szívéhez, ugyanis ez a 18. naptár, azaz nagykorú lett ez a jelenség, amelyet itthon Tünde indított útjára.

Egy igen különleges összeállítással tudatta rajongóival a nagy hírt:

Hófehérkeként pózolt, egy almával a kezében.

Kedves Mindenki! Ezt is megértük! Nagykorú lett a naptáram! 18 éve minden évben megjelenik a híres falinaptáram! Sokat gondolkodtunk, hogy a jövő évi kalendáriumnak mi legyen a tematikája! Végül úgy gondoltuk, hogy a 2019-es exkluzív falinaptáramban Walt Disney mesehősöket mutatok be! Úgy érzem romantikus, érzelmes személyiségemhez közel áll ez a téma!

Nem semmi! Kiszel Tünde bugyiban és melltartóban: fotó

Szexi képet osztott meg magáról péntek este Kiszel Tünde. Úgy tűnik, így lazított a hétvége közeledtével.

Meghan Markle kétszer is megszegte a királyi család szabályait Új-Zélandonhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-meghan-markle-ketszer-is-megszegte-a-kiralyi-csalad-szabalyait-uj-zelandon.htmlKét újabb hibát is elkövetett Meghan Markle Új-Zélandon: ismét nem tartotta be a királyi család szabályait. TV + Sztárok--Szinetár Dóra kolbászt töltött családjával: disznótoros hétvégehttp://www.life.hu/sztarok/20181104-szinetar-dora-kolbaszt-toltott-csaladjaval-disznotoros-hetvege.htmlSzinetár Dóra olyan fotót posztolt, amilyet még sosem: disznótoron járt és kolbászt töltött. TV + SztárokOrigoA Ferrari vezetője, Jean Todt megtörte a csendet: Schumacherről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20181104-a-ferrari-vezetoje-jean-todt-megtorte-a-csendet-schumaherrol-meselt.html2013 év végén történt a tragédia: Schumacher síelés közben rosszul esett, aminek következtében súlyosan megsérült. Állapota sajnos azóta sem sokat javult. Bár már 5 éve történt az eset, a család semmilyen információt nem árul el a világsztár állapotáról. A Ferrari vezetője azonban megtörte a csendet. TV + Sztárok--Halálesetek és balesetek is történek a túlélőshow-kban: nem veszélytelen ezekben szerepelnihttp://www.life.hu/sztarok/20181103-halalesetek-es-balesetek-is-tortenek-a-tuleloshowkban-mint-a-survivor.htmlA Survivorök legijesztőbb esete talán a most futó szériában történt, amikor - a játékot azóta feladó - Balázs olyan rosszul lett, hogy nem tudott lábra állni és sokáig megszólalni sem bírt. A srác kiszáradás miatt került sokkos állapotba, ami miatt végül orvoshoz szállították és infúzióra kötötték. A 24.hu összeszedte, hogy milyen balesetek és sérülések történtek eddig a reality külföldi verzióiban. TV + Sztárok--Halálesetek és balesetek is történek a túlélőshow-kban: nem veszélytelen ezekben szerepelnihttp://www.life.hu/sztarok/20181103-halalesetek-es-balesetek-is-tortenek-a-tuleloshowkban-mint-a-survivor.htmlA Survivorök legijesztőbb esete talán a most futó szériában történt, amikor - a játékot azóta feladó - Balázs olyan rosszul lett, hogy nem tudott lábra állni és sokáig megszólalni sem bírt. A srác kiszáradás miatt került sokkos állapotba, ami miatt végül orvoshoz szállították és infúzióra kötötték. A 24.hu összeszedte, hogy milyen balesetek és sérülések történtek eddig a reality külföldi verzióiban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.