Berki Krisztián kiakasztotta Aureliót A legbátrabb párosban, aki sírva fakadt

2018.11.13. 09:19

Berki Krisztián A legbátrabb párosban is megmutatja taktikus oldalát, már az első este sikerült annyira kiakasztania Aureliót, hogy az sírva fakadt.

A legbátrabb páros második évada sem lesz könnyebb, de talán az első csapathoz képest több sírásra és taktikázásra számíthatunk. Berki Krisztián már az első este megmutatta taktikus oldalát és felhergelte Aureliót. Az első feladat ugyanaz volt, mint az előző csapatnál: egy ketrecből kellett kimenekülnie a pároknak, ami időről időre a víz alá merült. Aurelióéknak nem sikerült a feladat, ezért szekálta őt a vacsoránál Krisztián, habár ők is feladták a játékot. 

Berki Krisztián kiakasztotta AureliótForrás: TV2

Közölte Aurelióval, hogy nem érdemel vacsorát, hiszen nem dolgozott meg érte, a celeb pedig a szívére vette Berki szavait. A stressz, a fáradtság és Berki Krisztián már túl sok volt neki, így kiviharzott a teraszra, felrúgott egy cserepet és sírva fakadt. „Berki rögtön első nap messzire ment, és sajnos a bennem tomboló feszültség és a feladás miatti csalódottság okán el is pattantam. Szóltam, hogy vegyen vissza a tempóból, de nem lépett hátrébb. A könnyeimet egyébként nem szégyellem, hiszen a nézők már ismernek és tudják, hogy amilyen nagy a pofám, olyan érzékeny is vagyok. Erre az egészre csak annyit mondanék, hogy lehet itt taktikázni meg játszadozni mások érzelmeivel, de ne feledjük, én is győztes típus vagyok” – mondta a Ripostnak az esetről Aurelio. Berki Krisztián nem akarta kommentálni a történteket, de azt elárulta, nem állt szándékában megsérteni Aureliót.

AurelioBerki KrisztiánA legbátrabb párossírás