Berki Krisztián kiakasztotta Aureliót A legbátrabb párosban, aki sírva fakadt

Forrás: TV2 -
A legbátrabb páros Aurelio sírás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián A legbátrabb párosban is megmutatja taktikus oldalát, már az első este sikerült annyira kiakasztania Aureliót, hogy az sírva fakadt.

A legbátrabb páros második évada sem lesz könnyebb, de talán az első csapathoz képest több sírásra és taktikázásra számíthatunk. Berki Krisztián már az első este megmutatta taktikus oldalát és felhergelte Aureliót. Az első feladat ugyanaz volt, mint az előző csapatnál: egy ketrecből kellett kimenekülnie a pároknak, ami időről időre a víz alá merült. Aurelióéknak nem sikerült a feladat, ezért szekálta őt a vacsoránál Krisztián, habár ők is feladták a játékot.

Berki Krisztián kiakasztotta Aureliót Forrás: TV2
A legbátrabb páros: Szögeczki Ágit azóta is rémálmok gyötrikhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-a-legbatrabb-paros-szogeczki-agit-azota-is-remalmok-gyotrik.htmlSzögeczki Ági párjával, dr. Csenterics Ferenccel vett részt A legbátrabb páros megmérettetéseiben. Az emberpróbáló feladatok pedig még most is kísértik őt, rémálmai vannak a forgatások óta. TV + SztárokOrigoA legbátrabb páros: Berki Mazsival végeztette el a munkáthttp://www.life.hu/sztarok/20181113-a-legbatrabb-paros-berki-mazsival-vegeztette-el-a-munkat.htmlBerki Krisztián és Mazsi is részt vettek A legbátrabb páros második évadában. A megosztó celeb ezúttal Majkát akasztotta ki. TV + SztárokOrigoNevelőotthonban nőtt fel az X-Faktor versenyzője, Balog Janóhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-nevelootthonban-nott-fel-az-x-faktor-versenyzoje-balog-jano.htmlBalog János, az X-Faktor egyik versenyzője a Mentorházban vallott először arról, hogy szülők nélkül, nevelőotthonban nőtt fel. A 42 éves énekes könnyeket csalt ezzel és gyönyörűen előadott dalával Gáspár Laci szemébe, most elárulta, hogyan élte meg az intézetben töltött időszakot. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andi szoros barátságot ápol Radics Gigivel és családjávalhttp://www.life.hu/sztarok/20181113-varkonyi-andi-szoros-baratsagot-apol-radics-gigivel-es-csaladjaval.htmlVárkonyi Andi a közelmúltban ünnepelte a 44. szülétésnapját, 12 év után először Bochkor Gábor nélkül. Barátai és családja meglepetéssel készültek neki. Radics Gigi és családja egy hatalmas limuzint is béreltek. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia élő adásban szólt be Tillánakhttp://www.life.hu/sztarok/20181112-liptai-claudia-elo-adasban-szolt-be-tillanak.htmlLiptai Claudia durván beszólt Tillának a Sztárban Sztár legutóbbi adásában. TV + SztárokOrigoKoholák Alexa nála 25 évvel idősebb férje, Balázs mellett egy szőke nővel él együtthttp://www.life.hu/sztarok/20181113-koholak-alexa-ferje-mellett-egy-szoke-novel-el-egyutt.htmlKoholák Alexa néhány hónappal ezelőtt sokkolta rajongóit: férjhez ment egy 25 évvel idősebb spirituális vezetőhöz és ő maga is tanácsdóként munkálkodik. Most azonban egy újabb meghökkentő dolog került napvilágra: férje mellett egy nővel is osztozik otthonán a celeb.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.