Sztárban Sztár: így fogadta Hien, hogy kiesett

Forrás: TV2 -
TV2 Sztárban sztár kieső Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hien esett ki a Sztárban Sztár legutóbbi fordulójából. Arról kérdeztük, az énekesnőt, hogyan viseli, hogy neki kell távoznia a műsorból, és hogy hogyan érezte magát Lovasi András bőrében.

ValóVilág 9: Vivien és Reni teljesen kiborultak Radics kiesése miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181119-valovilag-9-vivien-es-reni-teljesen-kiborultak-radics-kiesese-miatt.htmlA ValóVilág 9 első párbaját vasárnap tartották. A kiválasztott Radics lett, aki Erát hívta ki, ám sokak meglepetésére a fiatal pultoslány mehetett vissza. Radics egy embertől elbúcsúzhatott, ő Vivient választotta. TV + Sztárok--Ő a 180 kilós hollywoodi színésznő, Chrissy Metz barátja – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181119-o-a-180-kilos-holywoodi-szineszno-chrissy-metz-baratja.htmlA Rólunk szól című sorozatban megismert Chrissy Metz magánélete sínen van: íme, a szerelme. TV + Sztárok--Puskás Peti barátnője, Eke Angéla ezzel magyarázta, hogy szenvedélyes csókot váltott Baronits Gáborralhttp://www.life.hu/sztarok/20181119-eke-angela-ezzel-magyarazta-hogy-szenvedelyes-csokot-valtott-baronits-gaborral.htmlElképesztően szenvedélyes csókot váltott a színpadon Eke Angéla és Baronits Gábor a Csak show és más semmi színpadán. Puskás Peti barátnője magyarázatot adott a jelenetre. TV + SztárokOrigoPuskás Peti barátnője, Eke Angéla ezzel magyarázta, hogy szenvedélyes csókot váltott Baronits Gáborralhttp://www.life.hu/sztarok/20181119-eke-angela-ezzel-magyarazta-hogy-szenvedelyes-csokot-valtott-baronits-gaborral.htmlElképesztően szenvedélyes csókot váltott a színpadon Eke Angéla és Baronits Gábor a Csak show és más semmi színpadán. Puskás Peti barátnője magyarázatot adott a jelenetre. TV + SztárokOrigoVV Radics a villában lakó lányokról: „A párjuk szétverte őket”http://www.life.hu/sztarok/20181119-vv-radics-a-villaban-lako-lanyokrol-a-parjuk-szetverte-oket.htmlA VV9 első vesztes párbajozója Radics lett, aki nagyjából mindenhol szexelt már a villában, miközben kint egy 5 éves párkapcsolat várta. Elképzelhető, hogy a nézőknek nem volt szimpatikus, ahogyan a lányokkal beszélt, ameddig bent volt. Ezzel kapcsolatban megdöbbentő dolgot állított. TV + Sztárok--ValóVilág 9: hiába szexelt kétszer is, Radics esett ki a játékbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181119-valovilag-9-hiaba-szexelt-ketszer-is-radics-esett-ki-a-jatekbol.htmlA ValóVilág 9 első párbaja váratlan eredménnyel zárult: a nézők VV Radicsot szavazták ki, VV Era pedig visszamehetett a villába.TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.