Harry esküvője előtt összeveszett a két hercegné: Katalin és Meghan

esküvő Meghan Markle Meghan hercegné Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bennfentes információk szerint az esküvő előtt összeszólalkozott Katalin és Meghan.

Meghan és Harry esküvője előtt belső információk szerint Katalin és a leendő ara alaposan összvitatkoztak. Állítólag az volt a konfliktus oka, hogy Meghan tiszteletlenül viselkedett Katalin egyik alkalmazottjával, amiért Vilmos felesége alaposan kiosztotta az egykori hollywoodi hírességet.

Meghan és Katalin

Bár a feszültség jó ideig tartott köztük, ma már igyekeznek tartani a jó viszonyt egymással – írta a The Sun.

Tóth Gabi szerelmes fotót posztolt: micsoda boldogsághttp://www.life.hu/sztarok/20181202-toth-gabi-szerelmes-fotot-posztolt-micsoda-boldogsag.htmlTóth Gabi és Krausz Gábor, sztárséf le sem tagadhatnák, mennyire szeretik egymást. Erről legújabb fotójuk is árulkodik.TV + SztárokOrigoSoma alaposan beszólt Nádai Anikónak a Konyhafőnök című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181202-soma-alaposan-beszolt-nadai-anikonak-a-konyhafonok-cimu-musorban-rtlklub.htmlA KOnyhafőnök VIP című műsorában Soma és Nádai Anikó egy csapatba kerültek: a megosztó médiaszemélyiség nem rejtette véka alá véleményét altuális partneréről.TV + SztárokOrigoKöllő Babett domina szerelésben, mellvillantással állt színpadra a Csak show és más semmiben: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181202-kollo-babett-domina-szerelesben-mellvillantassal-allt-szinpadra-csak-show-es-mas-semmi.htmlA Csak show és más semmiben Köllő Babett ismét kitett magáért, illetve kitette magát. Vajon lehet ezt még fokozni?TV + Sztárok--VV Krisztián alaposan megviccelte villabeli barátnőjét, Vivienthttp://www.life.hu/sztarok/20181201-vv-krisztian-alaposan-megviccelte-villabeli-baratnojet-vivient.htmlVV Krisztián úgy gondolta, megvicceli villabeli barátnőjét, Vivient. TV + SztárokOrigoVV Zsuzsu ajaknyalogatással izgatta fel két villatársát a ValóVilág 9-ben (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181201-vv-zsuzsu-ajaknyalogatassal-izgatta-fel-ket-villatarsat-a-valovilag-9ben-18.htmlÖnkéntelenül is izgalmas perceket okozott Lacikának és Hunornak Zsuzsu a ValóVilág 9 villájában. A lány ajaknyalogatással borzolta a kedélyeket. TV + SztárokOrigoÉlete legdrámaibb napjairól vallott Csisztu Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20181201-elete-legdramaibb-napjairol-vallott-csisztu-zsuzsa.htmlCsisztu Zsuzsa új könyvében mesélt élete egyik legszörnyűbb karácsonyáról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.