Még mindig nem sikerült befogni Tóth Vera kutyáját, Carlost

kutya keresés háziállat Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera újabb hírekkel szolgált elveszett kutyájáról: Carlos jól van, él, de egyelőre nem sikerült őt befogni.

Amint arról már a Life.hu is beszámolt, a hétvégén elveszett Tóth Vera kutyája. Carlos a kertből szökött ki, és azóta sem sikerült elcsípni. Jó hír azonban, hogy az énekesnő megtalálta, semmi baja, ugyanakkor az állat annyira megijedt, hogy még tőle is elszaladt. Vera bízik benne, hogy ma már végre sikerül befogniuk.

Poór Péter megszólalt Máté Péter haláláról: csak három ember tudja, mi is történt valójábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181206-poor-peter-megszolalt-mate-peter-halalarol-csak-harom-ember-tudja-mi-is-tortent-valojaban.htmlMáté Péter halála megrendítette a közönséget és a barátokat is, az pedig végképp, hogy sokan nem tudják, hogy pontosan hogyan, miért is távozott az énekes. Ezt a titkot azonban csak három ember tudja és Poór Péter az egyikük. TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea első férje is nehezen tette túl magát a szakításonhttp://www.life.hu/sztarok/20181206-varkonyi-andrea-elso-ferje-is-nehezen-tette-tul-magat-a-szakitason.htmlVárkonyi Andrea sokkolta Bochkor Gábort, amikor bejelentette, vége a kapcsolatuknak, de a műsorvezető első férje sem fogadta könnyen a szakítást. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoFördős Zé újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20181206-fordos-ze-ujra-szerelmes.htmlA Konyhafőnök VIP zsűrije már nem szingli, pár hónapja ismét kapcsolatban él. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoGregor Bernadett vallomása: így érzi magát a válása utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181206-gregor-bernadett-vallomasa-igy-erzi-magat-a-valasa-utan.htmlPár hónapja bombaként robbant a hír, hogy Gregor Bernadett ismét válik, tönkrement a Szarvas Attila színésszel kötött házassága. A 46 éves színésznő most a Blikknek arról vallott, hogy érzi magát ismét egyedül.TV + SztárokOrigoMegszűnik a Story Extra, Szabó Zsófi elveszti egyik munkájáthttp://www.life.hu/sztarok/20181206-megszunik-a-story-extra-szabo-zsofi-eltunik-a-kepernyorol.htmlA Blikk úgy tudja, hogy az RTL Klub Story Extra című produkciója megszűnik. A műsor külső gyártásban készült a csatorna számára, a céggel Zsófi továbbra is szerződésben áll.TV + Sztárok--Miley Cyrust kiraboltákhttp://www.life.hu/sztarok/20181205-miley-cyrust-kiraboltak.htmlKirabolták Miley Cyrust: a betörők az énekesnő méregdrága gitárjait vitték el. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.