Legbátrabb páros heroin Laky Zsuzsi függőség Dietz Guszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Laky Zsuzsi és férje, Dietz Gusztáv nyerték A legbátrabb páros című műsor második szériáját. A küzdősportokat űző, edzőként dolgozó férfi kemény múltjáról vallott.

Dietz Gusztáv MMA versenyzőként Európa- és világbajnok lett, jelenleg pedig edzőként dolgozik. Bevallása szerint a sport mentette őt meg a börtöntől és a haláltól. Gyerekkori barátainak 80 százalékát ugyanis már elveszítette, ő is heroinfüggő volt.

Forrás: Origo

„16 éves voltam, amikor meghalt az apám, ráadásul én találtam rá. Két-három órát ültem mellette, emlékszem, kétségbeesésemben már rugdostam, hogy keljen fel, mert nem hittem el, hogy meghalt. Kegyetlen volt. Nagyon erős volt a viszonyunk, és akkor bennem valami megtört. Onnantól kezdve semmi más nem érdekelt, csak az éjszaka, a balhék, a kurvák, a bűnözés és persze a kábítószer” írta meg a Blikk.

„Emlékszem, ott álltam a Fővárosi Bíróságon, ahol két választásom volt: vagy börtönbe megyek, és akkor ott végem, ahogy a gyerekkori barátaim nagy részének. A nyolcvan százalékuk ugyanis már nem él. A másik lehetőség az volt, hogy élek a bírónő által felajánlott lehetőséggel, és elvonóra megyek, mivel az volt a felfüggesztett szabadságvesztés feltétele.”

VV Reni VV Csoki miatt ordítozott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181211-vv-reni-vv-csoki-miatt-orditozott-video.htmlVV Csoki és Reni kapcsolata a villában igen viharos. A fiatal lány nehezen viseli a magát olasznak mondó macsó csajozásait és stílusát. TV + SztárokOrigoFiatal szerelméről vallott Pártos Csillahttp://www.life.hu/sztarok/20181212-fiatal-szerelmerol-vallott-partos-csilla.htmlPártos Csilla a családi viszály kellős közepén esett szerelembe fiatal ügyvédjével, Danival. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Csoki majdnem kizáratta magát a játékbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181212-valovilag-9-csoki-majdnem-kizaratta-magat-a-jatekbol.htmlMeggondolatlan volt VV Csoki, aki dühében egy vizespalackot vágott VV Greghez a ValóVilág 9 villájában. Szerencsére nem találta el, mert azért valószínűleg kizárták volna a játékból. TV + Sztárok--ValóVilág 9: Reni durván beszólt Erának (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181212-valovilag-9-reni-durvan-beszolt-eranak.htmlNem bírt az indulataival a ValóVilág 9 villájában Reni és Era. A két lány között régóta érezhető a feszültség Csoki miatt, ám ez most a tetőfokára hágott. TV + Sztárok--Tóth Gabi hangsávjait lophatta el egy együtteshttp://www.life.hu/sztarok/20181212-toth-gabi-hangsavjait-lophatta-el-egy-egyuttes.htmlKözösségi oldalán akadt ki Tóth Gabi énekesnő. Egyik barátja hívta fel a figyelmét arra, hogy egy együttes az ő hangsávjait használta fel az egyik számukhoz. TV + Sztárok--Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv nyerték A legbátrabb páros második évadáthttp://www.life.hu/sztarok/20181212-laky-zsuzsi-es-dietz-gusztav-nyertek-a-legbatrabb-paros-masodik-evadat.htmlTíz éve alkot egy párt Laky Zsuzsi és férje, Dietz Gusztáv. A köztük lévő összetartás most is megmutatkozott, ők lettek A legbátrabb páros című műsor második évadának győztesei. Elmesélték, hogyan élték meg a győzelem pillanatát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.