A családja nélkül karácsonyozott Bódi Sylvi

karácsony Bódi Sylvi Mikronézia család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Instagram-oldalán mutatta meg Bódi Sylvi, hogy hogyan tölti a karácsonyt. Mikronéziában a hullámok tarajától volt fehér az ünnep.

Nyári melegben, bikiniben szörfözve tölti az ünnepeket Bódi Sylvi. Bejegyzéséhez a következőket írta:
"Boldog Karácsonyt kívánok Nektek! Nálam most így néz ki az ünnep. Nem panaszkodhatok, fehér Karácsonyom van. Születésemtöl kezdve - egy alkalmat leszámítva - mindig a családommal töltöttem ezt a napot. Így szoktam meg és így szeretem. Számomra egyébként fontos, hogy ne csak Karácsonykor legyen együtt a család. Az idén sajnos nem így alakult, tölük távol a világ másik felén, Mikronéziában töltöm a Karácsonyt... Ha fizikailag nem is, de lélekben velük vagyok. Valahogy úgy, hogy a testem itt szörfözik a szebbnél-szebb hullámokon, míg a lelkem a karácsonyi asztalnál fogyasztja a finomabbnál-finomabb házi készítésü ételeket szeretteim körében. Legyen csodás estétek!"

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Boldog Karácsonyt kívánok Nektek! Nálam most így néz ki az ünnep. Nem panaszkodhatok, fehér Karácsonyom van. ❄️ Születésemtöl kezdve - egy alkalmat leszámítva - mindig a családommal töltöttem ezt a napot. Így szoktam meg és így szeretem. Számomra egyébként fontos, hogy ne csak Karácsonykor legyen együtt a család. ‍ ‍ ‍ ❤️ Az idén sajnos nem így alakult, tölük távol a világ másik felén, Mikronéziában töltöm a Karácsonyt... Ha fizikailag nem is, de lélekben velük vagyok. Valahogy úgy, hogy a testem itt szörfözik a szebbnél-szebb hullámokon, míg a lelkem a karácsonyi asztalnál fogyasztja a finomabbnál-finomabb házi készítésü ételeket szeretteim körében. ‍♀️ Legyen csodás estétek! Merry Christmas for everybody! Christmas in Pohnpei looks like this. I can’t complain, I have a white Christmas. Since I was born - except one occassion - I spent all my Christmases with my family. ‍ ‍ ‍ ❤️ This is what I am used to and this is what I like. I believe that the families should gather more often, not just on Christmas Eve. This year unfortunately I can’t be with my family, I spend it on the other side of the world, far away from them in Micronesia... Even though physically I am not there, my heart is with them. Well, while others are stuffing their heads with Christmas cakes and other things, I have to catch some epic waves here in Pohnpei as seems like Santa Claus was kind to us and brought a nice swell. ‍♀️ #BoldogKarácsonyt #MerryChristmas #Ünnepek #FehérKarácsony #WhiteChristmas #Micronesia #Pohnpei #SylviBodi

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.