Autó csapódott Peller Károly házának kerítésébe

Forrás: TV2 -
ház baleset Peller Károly autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peller Károly elárulta, szörnyű látvány fogadta szilveszter éjszakáján, amikor hazaért: egy autó a házának kerítésébe csapódott.

December 31-én egy lakóház kerítésének csapódott egy autó. A Bors most azt írja, a ház Peller Károlyé. A színész a közösségi oldalán számolt be arról, mi is történt az ominózus éjszakán. Azt írja, épp az óév utolsó óráiban ért haza, és döbbenten látta, hogy egy jármű teljesen bedöntötte a kaput és a betonoszlopot.

Amikor hazaértem és fordultam volna be, akkor láttam, hogy valaki beelőzött, konkrétan egy kocsi bedöntötte az egész kaput, a betonoszloppal és a szomszéd kerítésével együtt. Szerencsére nem történt senkinek semmi baja, azonban azt mindenképpen el kell mondanom, hogy a fiatalok egyáltalán nem voltak szomjasak” – mesélte a videóban.

Újabb részletek Pintér Tenya új kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190102-ujabb-reszletek-pinter-tenya-uj-kapcsolatarol.htmlEgyre több részlet derül ki Pintér Tibor új párkapcsolatáról. TV + SztárokOrigo10 milliós szilveszteri bulit tartottak Beckahmékhttp://www.life.hu/sztarok/20190102-10-millios-szilveszteri-bulit-tartottak-beckahmek.htmlDavid Beckham és családja megadta a módját az új év köszöntésének: hatalmas partit tartottak barátaik és családjuk számára. A hírek szerint átszámítva több mint 10 millió forintba került a buli.TV + SztárokOrigoWeisz Fanni édesanyja büszkén figyelte a lányát a tévébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190102-weisz-fanni-edesanyja-buszken-figyelte-a-lanyat-a-teveben.htmlWeisz Fanni idén is tolmácsolta Áder János beszédét, édesanyja pedig büszkén, könnyekig hatódva figyelte a tévében. TV + SztárokOrigoMészáros Árpád Zsolt menyasszonya nemet mondott a titkos esküvőrehttp://www.life.hu/sztarok/20190102-meszaros-arpad-zsolt-menyasszonya-nemet-mondott-a-titkos-eskuvore.htmlMészáros Árpád Zsolt két éve jegyezte el párját, de az esküvőre még nem tudtak sort keríteni. A színész titokban és gyorsan szerette volna nemrég oltár elé vezetni kedvesét, de Brigi megvétózta az ötletet. TV + Sztárok--Közös képet posztolt Schumacherrel Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-kozos-kepet-posztolt-michael-schumacherrel-hajdu-peter.html10 évvel ezelőtti fotóval nosztalgiázik Hajdú Péter. TV + Sztárok--Kislánnyal gyarapodott Ricky Martin családjahttp://www.life.hu/sztarok/20190101-kislannyal-gyarapodott-ricky-martin-enekes-csaladja.htmlKislánnyal gyarapodott Ricky Martin családja, a Grammy-díjas énekes az Instagramon közölte az örömhírt Lucia nevű kislányuk érkezéséről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.