Mészáros Árpád Zsolt menyasszonya nemet mondott a titkos esküvőre

esküvő Mészáros Árpád Zsolt titok menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mészáros Árpád Zsolt két éve jegyezte el párját, de az esküvőre még nem tudtak sort keríteni. A színész titokban és gyorsan szerette volna nemrég oltár elé vezetni kedvesét, de Brigi megvétózta az ötletet. 

Mészáros Árpád Zsolt és menyasszonya, Brigi régóta tervezik az esküvőt, ám sajnos még nem került sor a menyegzőre. A pár sok teendője miatt nehezen szakítanak időt egy ilyen nagy eseményre, de a színész már nagyon szeretné hivatalossá tenni a kapcsolatukat. Ezért akart titkos, szűk körű esküvőt szervezni, ám a menyasszonya nemet mondott a tervére.

MÁZS menyasszonya nem akart titkos esküvőt Forrás: TV2

„Titokban, teljes csendben, csak két tanúval szerettem volna elvenni Brigit. Kikosarazott, mondván, ha egyszer lesz esküvő, annak meg akarja adni a módját. Inkább vár még, de nagy lakodalom legyen” – mondta a Blikknek MÁZS.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.