Kulcsár Edina először szerepelt kisfiával a tévében - Videó

Forrás: FEM3 -
Medox FEM3 Kulcsár Edina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina és Csuti gyermekének megvolt az első tévés szereplése: míg a szülők a megváltozott életükről meséltek, Medox nyugodtan kémlelte a környezetét.

Először beszélt élő adásban Kulcsár Edina és Csuti arról, hogy milyen is a szülői lét, és ez az első alkalom, hogy a kis Medoxot is magukkal vitték a szereplésre. Abban mindketten megegyeztek, hogy nagy felelősség, és sok lemondással jár, de megéri. Minden kellemetlenség ellenére

életük legszebb időszakát élik, hiszen mindennapjaikat gyermekük, Medox teszi különlegessé.

A kicsi mindenhová elkíséri őket, és mindenhol jól érzi magát.

Kulcsár Edina először szerepelt kisfiával a tévében Forrás: FEM3

„Szerencsénk van, hiszen mi vállalkozók vagyunk. Nem kell bevinni egy munkahelyre, nem kell engedélyt kérni a főnöktől. Jól tud illeszkedni ahhoz az életvitelhez, amit mi folytatunk" – mondta Csuti, aki mindenben igyekszik részt venni. A fürdetés közös program, de a pelenkázás sem okoz neki gondot. Természetesen Edina az, aki éjjel-nappal a gyerekkel van, de már nagyon összeszokott párost alkotnak. „Nagyon jól be tudtam építeni az életembe, és annyira jó, hogy minden magától jó. (...) Nem stresszelek rá. Most egy picit meg volt fázva, talán most voltam a legaggódóbb este, mert cumi volt a szájában, és hallottam, hogy nem kap levegőt" - mesélte Edina az egyetlen helyzetet, amikor kicsit bepánikolt.

ValóVilág 9: VV Reni érzéki hastáncot mutatott behttp://www.life.hu/sztarok/20190115-valovilag-9-vv-reni-erzeki-hastancot-mutatott-be.htmlVV Reni erotikus hastánccal kápráztatta el a királyi héten VV Lacikát.TV + SztárokOrigoZséda elegánsan dögös: imádják a rajongók – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190115-zseda-elegansan-dogos-imadjak-a-rajongok.htmlZséda legutóbbi fotójától is ámulatba estek a rajongók: elegánsan dögös az énekesnő. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEldurvult VV Reni és Zsuzsu vitája – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190115-eldurvult-vv-reni-es-zsuzsu-vitaja-video.htmlArtikulálatlan üvöltésbe torkollott a villában VV Reni és Zsuzsu vitája. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien gyönyörű szerelmi vallomást posztolt a közösségi oldalárahttp://www.life.hu/sztarok/20190115-vasvari-vivien-gyonyoru-szerelmi-vallomast-posztolt-kozossegi-oldalara.htmlVasvári Vivien és Fecsó évfordulót ünnepeltek. Ebből az alkalomból a luxusfeleség egy megható posztot tett közzé a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoRadics Gigi Lady Gagát is leköröztehttp://www.life.hu/sztarok/20190115-radics-gigi-lady-gagat-is-lekorozte.htmlRadics Gigi hamarosan Amerikába utazik, és nagyon izgatott, hiszen az ottani slágerlistán egyre csak tör előre a Moment című dala. TV + SztárokOrigoMeghan hercegné testvérét, Thomas Markle-t letartóztatták ittas vezetésérthttp://www.life.hu/sztarok/20190115-meghan-hercegne-testveret-thomas-marklet-ittas-vezetesert-tartoztattak-le.htmlIttas vezetésért letartóztatták Sussex hercegnéjének testvérét, Thomas Markle Jr.-t. A férfi összeveszett a párjával, mert a nő nem akarta abbahagyni a játékgépezést. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.