Vajna Tímea egyelőre nem szólalt meg a férje, Andy Vajna halálával kapcsolatban

Andy Vajna Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
20-án, kora délután érkezett a gyászhír, hogy elhunyt Andy Vajna. Felesége, Vajna Tímea még sehol sem reagált a férje halálhírére, legalábbis szavakkal nem. Valamiképp azonban mégis reagált. 

Vajna Tímea se a Facebook-oldalán, se az Instagram-oldalán nem posztolt Andyvel kapcsolatosan, viszont az Instagramján az utolsó posztjainál megszüntette a hozzászólás lehetőségét, a legutóbbi Instagram-sztorikat pedig eltávolította.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#courchevel #courchevel1850

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

ValóVilág 9: ma este párbaj – Adri vagy Lacika térjen vissza a villába?http://www.life.hu/sztarok/20190120-valovilag9-ma-este-parbaj-adri-vagy-lacika-terjen-vissza-a-villaba.htmlVV Viki és VV Dennis Győzike vendégei voltak a BelevalóVilágban, ahol többek közt arról is beszéltek, kit szeretnének párbajgyőztesként látni és miért. TV + Sztárok--Sógora, Visváder Tamás megható posztban búcsúzik Andy Vajnátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-sogora-visvader-tamas-palacsik-lilla-ferje-meghato-posztban-bucsuzik-andy-vajnatol.htmlOrigoFilmjeivel tiszteleg Andy Vajna előtt vasárnap este a TV2http://www.life.hu/sztarok/20190120-filmjeivel-tiszteleg-andy-vajna-elott-vasarnap-este-tv2.htmlA TV2 cégcsoport is gyászolja Andy Vajnát. A közösségi oldalon tették közzé, miként emlékeznek meg róla. TV + Sztárok--ValóVilág 9: Hunornak, Lacikának vagy Rolinak nagyobb-e a pénisze (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190120-valovilag9-hunornak-lacikanak-vagy-rolinak-nagyobbe-a-penisze.htmlZsuzsu, Reni és Greg górcső alá vették a srácok péniszméreteit... TV + Sztárok--Felnőtt nő lett Kiszel Tünde lánya, Donatella: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-felnott-no-lett-kiszel-tunde-lanya-donatella-foto.htmlKeringőruhában pózolt szalagavatóján Kiszel Tünde lánya, Donatella, a büszke édesanya pedig meg is osztotta a fotót. TV + SztárokOrigoValóVilág: Adri lett a kiválasztotthttp://www.life.hu/sztarok/20190114-valovilag-adri-lett-a-kivalasztott-parbaj.htmlA ValóVilág kiválasztásán döntetlen lett az állás, így Lacikának kellett döntenie arról, ki menjen ki párbajozni: Roli vagy Adri. Végül a lányra került a zöld kendő. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.