Ekkora Andy Vajna vagyona

Forrás: MTI/Balogh Zoltán -
Birodalom vagyon Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna 74 évesen távozott az élők sorából. Halála mindenkit váratlanul ért, hiszen csak nagyon kevesen tudták, hogy hosszú ideje beteg. A filmjeivel híressé vált üzletember igazi birodalmat épített, kérdéses, mi lesz a vállalkozásainak és vagyonának sorsa.

Andy Vajna utolsó percéig aktívan dolgozott, rengeteg területtel foglalkozott. A filmproducerként híressé vált üzletember birodalmának szálait nehéz lesz kibogozni, hiszen a személyes és céges vagyon keveredik. A Forbes a 18. leggazdagabb magyarnak tartotta, becsült vagyona 67,3 milliárd forint, ami sok területből adódik össze: tévé, rádió, műsorgyártás, szerencsejáték, ingatlanok, vendéglátás – írja az Index.

Mi lesz Andy Vajna birodalmának sorsa? Forrás: MTI/Balogh Zoltán

Andy Vajnához öt fővárosi kaszinó köthető, emellett övé a TV2, valamint a Rádió1 is, de éttermek és ingatlanok is tartoznak a vagyonához. Ezenkívül több, műsorgyártással foglalkozó cégben is volt tulajdona, kérdés, hogy ki fogja irányítani ezentúl ezt az átfogó birodalmat. A lap szerint nehezen elképzelhető, hogy minden ugyanúgy megy tovább, és az is, hogy Vajna Timi szerepet kapna ebben.

Feladta a versenyt Bán Norbert, az Exatlon Hungary játékosahttp://www.life.hu/sztarok/20190121-feladta-a-versenyt-ban-norbert-az-exatlon-hungary-jatekosa.htmlÚjabb játékos adta fel az Exatlon Hungary című versenyt, ezúttal Bán Norbert búcsúzott önszántából. Úgy döntött, nem kockáztatja egészségét.TV + SztárokOrigoSebestyén Balázsék is megemlékeztek Andy Vajnárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-sebestyen-balazsek-is-megemlekeztek-andy-vajnarol.htmlSebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani a Rádió 1 reggeli műsorában emlékeztek meg néhai főnökükről, Andy Vajnáról. TV + Sztárok--Andy Vajnát állítólag az ágya mellett találták meg – már nem sikerült újraélesztenihttp://www.life.hu/sztarok/20190121-andy-vajnat-allitolag-az-agya-mellett-talaltak-meg-mar-nem-sikerult-ujraeleszteni.htmlAndy Vajna január 20-án tragikus hirtelenséggel otthonában elhunyt. Információk szerint állítólag az ágya előtt esett össze. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoPalácsik Lilla is elbúcsúzott nővére, Tímea férjétől, Andytőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-palacsik-lilla-is-elbucsuzott-novere-timea-ferjetol-andy-vajnatol.htmlFérje, Visváder Tamás után Palácsik Lilla is posztot tett közzé, amelyben megemlékezik testvére, Timi férféről, Andyről. TV + SztárokOrigoVasárnap találkozott volna Leslie Mandoki Andy Vajnávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-vasarnap-talalkozott-volna-mandoki-andy-vajnaval.htmlZártkörű fellépésre hívta Andy Vajnát a világhírű zenész-producer, Leslie Mandoki. A hírességet lesújtotta régi barátja halálhíre. TV + Sztárok--Könnyfakasztó sorokkal búcsúzik Návai Anikó Andy Vajnátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-konnyfakaszto-sorokkal-bucsuzik-navai-aniko-baratjatol-andy-vajnatol.htmlA Hollywoodban élő tudósító, Návai Anikó is megemlékezett Facebookján Andy Vajnáról. Felelevenítette barátságuk kezdetét, és arról is beszélt, milyen kapcsolat volt köztük. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.