Szívinfarktus okozhatta Andy Vajna halálát

Forrás: Polyák Attila/Origo -
halál Andy Vajna szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna halála mindenkit váratlanul ért, bár sokan tudták, hogy baj volt az egészségével. A pontos okokról egyelőre nem adtak információt, ám egy közeli barát tudni véli, mi történhetett.

Andy Vajna 74 évesen hunyt el hosszú betegség után. Annak ellenére, hogy sokan tudták, baj van a filmproducer egészségével, hirtelen halála mindenkit megdöbbentett. Pontos információt egyelőre nem közöltek a halál okáról, egy közeli barát most megszólalt és elárulta, mi történhetett.

Andy Vajna halálának okáról nyilatkozott egy barát Forrás: Polyák Attila/Origo

„Szombaton még teljesen jól volt, legalábbis semmi jele nem volt annak, hogy néhány óra múlva halottnak nyilvánítják. Valószínűleg már aznap este, éjszaka szívinfarktust kaphatott, de csak másnap, vasárnap reggel kilenckor talált rá a személyzet” – mondta a Borsnak a neve elhallgatását kérő ismerős.

Leslie Mandokit 35 évnyi barátság fűzte Andy Vajnáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-leslie-mandokit-35-evnyi-baratsag-fuzte-andy-vajnahoz.htmlLeslie Mandoki megrendülve nyilatkozott a tévékamerák előtt barátja, Andy Vajna halálával kapcsolatban. TV + SztárokOrigoNyomtalanul eltűnt Sinead O'Connor tinédzser fiahttp://www.life.hu/sztarok/20190122-nyomtalanul-eltunt-sinead-o-connor-tinedzser-fia.htmlEltűnt Sinead O'Connor énekesnő tinédzser fia: a gyermek három nap múlva került elő. TV + SztárokOrigoA világsajtóban is hírt adnak Andy Vajna halálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190121-a-vilagsajtoban-is-hirt-adnak-andy-vajna-halalarol.htmlAndy Vajna producer, filmügyi kormánybiztos január 20-ai haláláról a világsajtóban is megemlékeznek. Említést tesznek a sikerprodukciókról is, amelyek a nevéhez kötődnek. TV + Sztárok--Ezért hagyta el Andy Vajna Hollywoodothttp://www.life.hu/sztarok/20190121-ezert-hagyta-el-andy-vajna-hollywoodot.htmlAndy Vajna sikeres producer lett Amerikában, de végül elhagyta Hollywoodot. Návai Anikó elárulta, hogy miért döntött így a filmes. TV + Sztárok--Vajna Tímea így gyászolja férjét, Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20190121-vajna-timea-igy-gyaszolja-ferjet-andy-vajnat.htmlEgy nappal a férje halála után megtörte a csendet Vajna Tímea. TV + SztárokOrigoAndy Vajna nagyon szerette a vicceket: ilyen volt a komoly üzletember humoros oldalahttp://www.life.hu/sztarok/20190121-andy-vajna-nagyon-szerette-a-vicceket-ilyen-volt-a-komoly-uzletember-humoros-oldala.htmlAz elmúlt évek során néhányszor bepillantást nyerhettünk abba, milyen is a hatalmas birodalmat épített, komoly üzletember humoros, vidám oldala. Andy Vajna ugyanis szerette a vicceket, és olykor azt sem bánta, ha ő a tréfa tárgya. Magán is tudott nevetni, ezzel pedig mosolyt csalt a közvetlen környezete arcára - és amikor láthattuk, hogy milyen is ő, a miénkre is. Íme néhány emlékezetes pillanat, amikor Andy Vajna mindenkit megmosolyogtatott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.