közösségi oldal Rózsa György bók Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rózsa György igazi úriember, a mai napig remekül bókol a hölgyeknek. Ezúttal Szulák Andreát lepte meg egy kedves kommenttel.

Amióta csak felfedezte a közösségi oldalakat, igen aktív életet él a virtuális világban Rózsa György. Nemcsak lájkolgat, de szívesen kommentelget is a különböző hírességek, barátok képei alá.

Ezúttal Szulák Andreának az úgynevezett „10 év kihívás”-ra készített fotómontázsát véleményezte. A színésznő azt írta, hogy szemmel látható a két kép közötti különbség, de azért büszke a korára. Erre reagált az egykori tévés: „Sajnos, látható. A bal oldalin picit idősebb vagy.”

Ezek a sztárok borzalmasan csókolnak: Bradley Coopert és James Francót sem dicsértékhttp://www.life.hu/sztarok/20190123-ezek-a-sztarok-borzalmasan-csokolnak-bradley-coopert-es-james-francot-sem-dicsertek.htmlAz alábbi férfiak kisugárzása, megjelenése és színészi játéka megannyi nő szívét megdobogtatták. Ők irigykedve nézték a sztárok filmbéli partnereit, és képzelték előszeretettel magukat a helyükbe. Sajnos azonban csalódást kell okoznunk, ugyanis a színésznők nem nyilatkoztak elismerően az alábbi sztárok csókolózási képességeiről. Volt, aki undorítónak nevezte partnere technikáját, másnak pedig a rémálmaiban jön elő a filmbéli csókcsata. TV + SztárokOrigoSokat változtak a ValóVilág lányai: így néztek ki egykor és így néznek ki mosthttp://www.life.hu/sztarok/20190123-sokat-valtoztak-a-valovilag-lanyai-igy-neztek-ki-egykor-es-igy-neznek-ki-most.htmlA beköltözés óta rengeteget változtak a villa lányai. Egyértelmű, hogy a hétköznapokban nem fordítanak olyan nagy figyelmet a megjelenésükre, elhagyták a sminkelést és olykor fel sem öltöznek, csupán egy köntösben flangálnak egész nap. Kikerültek a póthajak, kihullottak a műszempillák, és a műkörmök is letöredeztek. Ezek helyét a mozgásszegény életmód miatt néhány plusz kiló vette át. Nézd meg, hogy néztek ki a beköltözéskor, és hogy néznek ki most. TV + SztárokOrigoElőkerült Emiliano Sala utolsó telefonhívása a repülőgéprőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190123-elokerult-emiliano-sala-utolso-telefonhivasa-a-repulogeprol.htmlElőkerült Emiliano Sala utolsó telefonhívása. Az argentin labdarúgó repülőgépének hétfő este veszett nyoma. TV + Sztárok--Amerikában vagy itthon temetik el Andy Vajnát? A család egyelőre nem reagálthttp://www.life.hu/sztarok/20190123-amerikaban-vagy-itthon-temetik-el-andy-vajnat-a-csalad-egyelore-nem-reagalt.htmlJanuár 20-án hunyt el Andy Vajna, aki állítólag otthonában, hálószobájának szőnyegén esett össze. TV + SztárokOrigoVajna Timi fiatalkori felvételeket mutatott Andy Vajnárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-fiatalkori-felveteleket-mutatott-andy-vajnarol-vajna-timi.htmlAndy Vajna özvegye, Vajna Timi hétfőn viszonylag friss fotókkal búcsúzott férjétől a közösségi oldalán. Most viszont abból az időből mutatott videókat, amikor Andy még középiskolás volt Beverly Hills-ben.TV + Sztárok--Deutsch Anita, a Barátok közt egykori szereplője most művészeti vezetőként dolgozikhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-deutsch-anita-a-baratok-kozt-egykori-szereploje-most-muveszeti-vezetokent-dolgozik.htmlA Barátok közt Szilágyi Andreájaként ismerhették meg a tévénézők Deutsch Anitát. 2007-ig láthattuk őt a Mátyás király téren minden este, ám egy ideje kissé eltűnt a nyilvánosság elől. Most elárulta, hogy mivel foglalkozik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.