lesifotók bugyi kihívás 10 év kihívás Jennifer Garner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Garner ezúttal is megvillantotta humoros oldalát a közösségi oldalon: még abból a kínos fotójából is képes volt viccet csinálni, amelyen jól látszik, hogy szakadt bugyit visel.

Jennifer Garnerről 10 évvel ezelőtt készítettek a lesifotósok egy igen kellemetlen felvételt. A szép színésznő egy hétköznapi farmert viselt aznap, majd amikor előrehajolt, kivillant szakadt bugyija.

Most úgy döntött, ezt a felvételt felhasználja az év eddigi legnépszerűbb kihívásához, amely során egy tíz évvel ezelőtti fotót kell posztolni a közösségi oldalra. A végeredmény vicces lett, a rajongók is nagyot nevettek a színésznő humorán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

‍♀️ #getittogethergurl #biggirlpanties # but

Jennifer Garner (@jennifer.garner) által megosztott bejegyzés,

Michael Jackson állítólag kézjelekkel üzent, ha szexet akart (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190123-michael-jackson-allitolag-kezjelekkel-uzent-ha-szexet-akart.htmlMichael Jackson két új állítólagos áldozata vallott, egyikük elárulta, Jackson titkos kézjeleket tanított neki, hogy tudja, mikor akar szexet az énekes. TV + Sztárok--ValóVilág 9: VV Adri hatalmasat esett a villában - Videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190123-valovilag-9-vv-adri-hatalmasat-esett-a-villaban.htmlVV Adri hozta a formáját: a visszatérése utáni bulin leesett egy székről. TV + SztárokOrigoVV Reni részegen bevallotta: azon gondolkozik, hogy feladja a játékothttp://www.life.hu/sztarok/20190123-vv-reni-reszegen-bevallotta-azon-gondolkozik-hogy-feladja-a-jatekot.htmlEgyre nagyobb a feszültség a ValóVilág9 játékosainak körében. VV Adri párbajgyőzelmének buliján ittasan arról vallott Reni, hogy azon gondolkozik, feladja a játékot.TV + SztárokOrigoÍgy néz ki ma a West Side Story jóképű sztárja, George Chakirishttp://www.life.hu/sztarok/20190122-igy-nez-ki-ma-a-west-side-story-jokepu-sztarja-george-chakiris.htmlA West Side Story sztárja, George Chakiris 84 évesen is remekül néz ki. TV + Sztárok--Zalatnay Sarolta elmesélte, hogy Janis Joplin droggal kínáltahttp://www.life.hu/sztarok/20190122-zalatnay-sarolta-elmeselte-hogy-janis-joplin-droggal-kinalta.htmlA Táncdalfesztivál megnyerése után, 1967-ben hároméves londoni szerződést írt alá Zalatnay Sarolta. Bekerült a brit klubéletbe, ahol talákozhatott példaképeivel. A magyar énekesnő elmondta: sokszor kínálták drogokkal. TV + Sztárok--Palácsik Lilla és Visváder Tamás a tragédia után szinte érezte Andy Vajna jelenlétét a villábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-palacsik-lilla-es-visvader-tamas-a-tragedia-utan-szinte-erezte-andy-vajna-jelenletet-a-villaban.htmlTeljesen lesújtotta Palácsik Lillát és Visváder Tamást Andy Vajna halálhíre. Még képtelenek felfogni, mi történt és amikor a tragédia után ellátogattak a villába, szinte érezték a filmproducer jelenlétét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.