Vilmos herceg egy másik nőnek csapta a szelet, amikor szakított Katalinnal

házasság Katalin hercegné Vilmos herceg egyetem Isabella Calthorpe szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mélyen megbántotta Katalin hercegnét Vilmos herceg, amikor az egyetemi éveik alatt szakítottak. A herceg ugyanis egy másik nőnek, Isabella Calthorpe-nak csapta a szelet. 

„Amíg Katalin a szomszédlány-típus volt, addig Isabella Calthorpe úgy nézett ki, mint egy címlaplány” – idézi a The Sun Katie Nicholl író szavait. Nicholl szakterülete a királyi család.

Katalin és Vilmos többször szakítottak egyetemi éveik alatt, kapcsolatuk nem volt felhőtlen. Az írónő könyvében azt írja, hogy egyik szakításuk idején, 2004 nyarán Vilmos titokban meglátogatta Isabellát és udvarolt is neki. A nő azonban nem fogadta olyan szívesen a közeledését. Katalinnak viszont nagyon rosszulesett, amikor megtudta a dolgot.

Isabella Calthorpe egyébként később hozzáment a hatalmas vagyonnal rendelkező Sam Bransonhoz, 2011-ben pedig ők is részt vettek a hercegi pár esküvőjén.

Kate Middleton és Vilmos herceg diplomaosztójuk napján Forrás: 2011 The Middleton Family/Handout

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.