Vajna Timinek üzent Arnold Schwarzenegger

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi halál Arnold Schwarzenegger Andy Vajna üzenet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna halála után a felesége, Vajna Timi rengeteg embertől kap üzenetet, Arnold Schwarzenegger is kifejezte részvétét.

Andy Vajna halála nemcsak itthon okozott döbbenetet, hanem Hollywoodban is. A producernek rengeteg barátja volt, akik mély fájdalommal értesültek a veszteségről, és persze kifejezték együttérzésüket Vajna Timi felé. Az egyik ilyen ember Arnold Schwarzenegger, akinek híresen jó kapcsolata volt Andy Vajnával, és most Timinek üzent.

Vajna Timinek üzent Arnold Schwarzenegger Forrás: Instagram/Vajna Timi

"Tímea, nagyon sajnálom, hogy elveszítetted Andyt. Nagyon fog nekem hiányozni. Szeretettel, Arnold" – írta a színész.

Fülöp herceg autóbalesetének törmelékeit árulják a netenhttp://www.life.hu/sztarok/20190122-fulop-herceg-autobalesetenek-tormelekeit-aruljak-a-neten.htmlFülöp herceg autóbalesete után ottmaradt törmelékeket árulják a neten: több mint 20 milliónál tart a licit. TV + Sztárok--Kiderült, hogy válik-e George és Amal Clooneyhttp://www.life.hu/sztarok/20190124-kiderult-hogy-valik-e-goerge-es-amal-clooney.htmlGeorge és Amal Clooney házassága válságba került – ezt állították az informátorok. Most kiderül az igazság. TV + Sztárok--Kiderült, ki kerül a Rádió 1 élére Andy Vajna halála utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190124-kiderult-ki-kerul-a-radio-1-elere-andy-vajna-halala-utan.htmlBakai Mátyás lett a hétvégén elhunyt Andy Vajna helyett a Rádió 1-et működtető társaság és a reklámidő-értékesítéssel foglalkozó Media Time Kft. ügyvezetője. TV + Sztárok--A gép szárnyainak jegesedése miatt zuhanhatott le a repülő, amelyen Emiliano Sala focista utazotthttp://www.life.hu/sztarok/20190124-a-gep-szarnyainak-jegesedese-miatt-zuhanhatott-le-a-repulo-melyen-emiliano-sala-focista-utazott.htmlNyomtalanul eltűnt az a gép, amellyel Emiliano Sala focista utazott. A gépen csak ő és a pilóta tartózkodtak, és nagyon kicsi az esély arra, hogy életben vannak. Egyelőre csak találgatják, mi okozhatta a tragédiát: erre gondolnak a szakértők. TV + Sztárok--Megszólalt az eltűnt magyar színésznő, Moldován Katalin családjahttp://www.life.hu/sztarok/20190123-megszolalt-az-eltunt-magyar-szineszno-moldovan-katalin-csaladja.htmlGyanítják, hogy Romániában lehet az eltűnt magyar színésznő, Moldován Katalin. TV + SztárokOrigoSzabó Kimmel Tamás szerepéből kilépve szólt rá a nézőkre a színházbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190124-szabo-kimmel-tamas-szerepebol-kilepve-szolt-ra-a-nezokre-a-szinhazban.htmlSzabó Kimmel Tamás nagyon felizgatta magát a Száll a kakukk fészkére egyik előadásán. Többször is kilépett a szerepéből, hogy rászóljon a nézőkre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.