Celine Dion teljesen újjászületett fiatal párja mellett: újra élvezi az életet

Forrás: Getty Images/(c) Marc Piasecki/Marc Piasecki -
Pepe Munoz párkapcsolat gyász szerelem Celine Dion
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Celine Dion teljesen újjászületett: három évvel szeretett férje halála után úgy érzi, újra él.

Az 50 esztendős Celine Dion teljesen kivirult. Mint ismeretes, az énekesnő 2016-ban vesztette el szeretett férjét, René Angelilt. A tragédia után három évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy újra boldog legyen: fiatal háttértáncosa, a 34 éves Pepe Munoz oldalán talált rá újra a szerelem.

Az énekesnő mostanában divatikonként és magabiztos üzletasszonyként tündököl, és láthatóan felszabadult.

Ha őszinte szeretnék lenni, azt mondanám, életem legjobb időszaka ez. Igazán élvezni szeretném az élet minden egyes pillanatát. Minden nagyon újnak tűnik most számomra. Mintha újra élnék” – idézi a The Sun Celine Dion szavait.

Pepe Munoz szinte mindenhová elkíséri Celine Diont Forrás: Getty Images/(c) Marc Piasecki/Marc Piasecki

Természetesen az újságírók folyton új szerelméről faggatják. Ő azonban a mai napig nem erősítette meg, hogy szeretők lennének.

A sajtóból mindig azt hallom viszont, hogy René épphogy meghalt és máris itt egy új fiú... Igen, van most egy férfi az életemben, de ő nem 'A Férfi' az életemben. Ne keverjük össze a dolgokat... Nagyon jó barátokká, a legjobbakká váltunk az évek során. Megöleljük egymást és megfogjuk egymás kezét: az emberek csak ezt látják. Ő egy igazi úriember. Felajánlotta, hogy egy kicsit kimozdít engem és én igent mondtam rá. Nem érdekel, ki mit gondol, nekem ez jólesik, ő nagyon jóképű. De én ma is szinglinek vallom magam, hagyjanak békén.”

Vékony alakja miatt bántják Weisz Fannithttp://www.life.hu/sztarok/20190129-vekony-alakja-miatt-bantjak-weisz-fannit.htmlWeisz Fannit vékony testalkata miatt kritizálják a közösségi oldalon. TV + SztárokOrigoDurva álhír terjed a közösségi oldalon Pogány Juditrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190129-durva-alhir-terjed-a-kozossegi-oldalon-pogany-juditrol.htmlPogány Juditról valaki azt terjeszti a közösségi oldalon, hogy nagybeteg és az utolsó fellépésére készül. TV + Sztárok--Andy Vajna temetése zártkörű lesz: nem nyilvánosak a részletekhttp://www.life.hu/sztarok/20190129-andy-vajna-temetese-zartkoru-lesz-nem-nyilvanosak-a-reszletek.htmlAndy Vajnát csütörtökön helyezik örök nyugalomra, ennél többet azonban nem lehet tudni a producer temetéséről. Az ugyanis nem lesz sajtónyilvános. TV + Sztárok--Lady Gaga élőben énekelte Bradley Cooperrel a Csillag születik betétdaláthttp://www.life.hu/sztarok/20190128-lady-gaga-eloben-enekelte-bradley-cooperrel-a-csillag-szuletik-betetdalat.htmlA Csillag születik című film rajongói bizonyára nagy örömmel fogadják a videót, amelyben láthatjuk, ahogyan először énekli élőben együtt a nagy sikerű betétdalt, a Shallow-t Lady Gaga és Bradley Cooper. TV + Sztárok--Férfiaktól kap ajánlatokat Gáspár Beahttp://www.life.hu/sztarok/20190128-ferfiaktol-kap-ajanlatokat-gaspar-bea.htmlGáspár Bea elárulta, nem csak bókokat kap a férfiaktól, sokan még randira is hívják. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: twerkeléssel nyűgözte le a fiúkat Reni (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190128-valovilag-9-twerkelessel-nyugozte-le-a-fiukat-reni-18.htmlNincs hiány erotikában a ValóVilág 9 villájában. Reni például most spontán erotikus táncba kezdett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.