Brad Pittet és Angelina Jolie-t három éve nem fotózták együtt, de most igen

Forrás: AFP -
Brad Pitt fotó házasság válás család Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még mindig a viharos válás közepén tart Brad Pitt és Angelina Jolie. Három éve nem fotózták és nem is látták őket együtt, ám most a lesifotósoknak sikerült őket együtt lencsevégre kapni. A képek alapján úgy tűnik, most sem ment minden zökkenőmentesen.

Számos cikk jelent már meg Brad Pitt és Angelina Jolie válásáról. Szóltak a hírek arról is, hogy a gyerektartáson sem tudnak megegyezni, de azt is rebesgették, hogy Pitt állítólag Charlize Theronnal randizik.

Jolie hevesen gesztikulált Forrás: NORTHFOTO/Juliano-Luis/X17online.com/Juliano-Luis/X17online.Com

Az azonban tény, hogy a párt az utóbbi három évben nem látták együtt. De most a lesifotósoknak sikerült őket együtt megörökíteniük – írja a The Sun. Egy Los Angelesben található irodaházban látták őket együtt. Jolie mozdulataiból pedig úgy tűnt, hogy most sem a békés beszélgetésé volt a főszerep.

Brad Pitt is ugyanabban a szobában látható Forrás: NORTHFOTO/Juliano-Luis/X17online.com/Juliano-Luis/X17online.Com
Tóth Vera fürdőruhában mutatta meg a testét – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190131-toth-vera-furdoruhaban-mutatta-meg-a-testet.htmlTóth Vera fürdőruhában is megmutatta magát a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoAz Ázsia Expressz után szakított Kulcsár Edina és Csutihttp://www.life.hu/sztarok/20190131-az-azsia-expressz-utan-szakitott-kulcsar-edina-es-csuti.htmlKulcsár Edina összepakolta a cuccait, és elhagyta Csutit az Ázsia Expressz után. Elárulták, hogyan sikerült megoldani a problémáikat. TV + SztárokOrigoClint Eastwoodot a nála 65 évvel fiatalabb Noor Alfallahhal hozták hírbehttp://www.life.hu/sztarok/20190131-clint-eastwoodot-a-nala-65-evvel-fiatalabb-noor-alfallahal-hoztak-hirbe.htmlLesifotósok kapták lencsevégre a 88 éves Clint Eastwoodot, amint a nála 65 évvel fiatalabb Noor Alfallahhal sétál. Láthatóan bizalmas kapcsolat van köztük. TV + Sztárok--Vajna Timi elbúcsúzott férjétől, Andy Vajnátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190131-vajna-timi-elbucsuzott-ferjetol-andy-vajnatol.htmlVajna Timi az Instagram-oldalán búcsúzott el a férjétől, Andy Vajnától. TV + SztárokOrigoAndy Vajna temetése: Orbán Viktor és Arnold Schwarzenegger megérkeztek a temetőbehttp://www.life.hu/sztarok/20190131-andy-vajna-temetese-orban-viktor-es-arnold-schwarzenegger-megerkeztek-a-temetobe.htmlSokan kísérik el utolsó útjára Andy Vajnát. A családon kívül többek között Orbán Viktor, Arnold Schwarzeneger és Edvin Marton is megérkezett már a temetőbe. TV + SztárokOrigoShane Tusup Budapesten van – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190131-shane-tusup-budapesten-van.htmlShane Tusup egy budapesti fotót osztott meg az Insta-storyjában: úgy tűnik, a magyar fővárosban van. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.