Michael Jackson egy titkos szeretője, Shana Mangata elmondta véleményét a zaklatásokról

Forrás: AFP/Patrick Kovarik -
dokumentumfilm Michael Jackson vélemény Shana Mangata szerető pedofília zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Jackson titkos szeretőjének titulálja magát Shana Mangata, aki most elmondta, hogy szerinte a pop királya valóban zaklathatott-e gyerekeket. 

A napokban mutatták be a Michael Jacksonról szóló legújabb dokumentumfilmet, amelyben James Safechuck és Wade Robson mondják el történetüket. A Leaving Neverland című filmben azt mondják, hogy a pop királya még 10 éves koruk előtt zaklatta őket szexuálisan. Ahogy mi is megírtuk: a film olyannyira megrázó részleteket tartalmaz, hogy a nézőkre orvosok vigyáztak, nehogy valaki rosszul legyen.

Michel Jackson titkos szeretője szerint nem igazak a vádak Forrás: AFP/Patrick Kovarik

Most Shana Mangata állt elő a véleményével, aki azt állítja, hogy Jackson titkos szeretője volt a kilencvenes években. Szerinte teljességgel lehetetlen, hogy a néhai Michael Jackson valaha ilyesmit tett volna. Mint mondta: néhai szeretője igazán szenvedélyes volt és imádta a nőket.

"Nagyon szerető és szenvedélyes férfi volt – idézi Mangata szavait a Mirror. – Szörnyű, amiket a két férfi állít a filmben. A legjobb barátai közül valók voltak, és igazán törődött velük. Szerették őt, és ő viszont szerette őket, de teljesen ártatlan módon. Soha nem gondolta volna, hogy így ellene fordulnak" – folytatta a titkos szerető. Hozzátette: részben ezek a vádak okozhatták a pop királyának halálát.

Brad Pittet és Angelina Jolie-t három éve nem fotózták együtt, de most igenhttp://www.life.hu/sztarok/20190131-brad-pittet-es-angelina-joliet-harom-eve-nem-fotoztak-egyutt-de-most-igen.htmlMég mindig a viharos válás közepén tart Brad Pitt és Angelina Jolie. Három éve nem fotózták és nem is látták őket együtt, ám most a lesifotósoknak sikerült őket együtt lencsevégre kapni. A képek alapján úgy tűnik, most sem ment minden zökkenőmentesen. TV + SztárokAFPNánási Pál ébredés után, ruha nélkül fotózta Ördög Nóráthttp://www.life.hu/sztarok/20190131-nanasi-pal-ebredes-utan-ruha-nelkul-fotozta-ordog-norat.htmlNánási Pál egy ritka, intim pillanatot osztott meg a közösségi oldalán: ágyban, ruha nélkül fotózta Ördög Nórát. TV + SztárokOrigoGanxsta Zolee gyászol: elpusztult a kutyájahttp://www.life.hu/sztarok/20190131-ganxsta-zolee-gyaszol-elpusztult-a-kutyaja.htmlSzomorú hírt közölt a közösségi oldalán Ganxsta Zolee. A rapper elveszítette a kutyáját, mélyen megérintette a gyász. TV + Sztárok--Tóth Vera fürdőruhában mutatta meg a testét – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190131-toth-vera-furdoruhaban-mutatta-meg-a-testet.htmlTóth Vera fürdőruhában is megmutatta magát a közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoAz Ázsia Expressz után szakított Kulcsár Edina és Csutihttp://www.life.hu/sztarok/20190131-az-azsia-expressz-utan-szakitott-kulcsar-edina-es-csuti.htmlKulcsár Edina összepakolta a cuccait, és elhagyta Csutit az Ázsia Expressz után. Elárulták, hogyan sikerült megoldani a problémáikat. TV + SztárokOrigoClint Eastwoodot a nála 65 évvel fiatalabb Noor Alfallahhal hozták hírbehttp://www.life.hu/sztarok/20190131-clint-eastwoodot-a-nala-65-evvel-fiatalabb-noor-alfallahal-hoztak-hirbe.htmlLesifotósok kapták lencsevégre a 88 éves Clint Eastwoodot, amint a nála 65 évvel fiatalabb Noor Alfallahhal sétál. Láthatóan bizalmas kapcsolat van köztük. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.