Bochkor Gábor a Music FM után is folytatja a rádiózást

Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt -
Music Fm rádió Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bochkor Gábor bejelentette, hogy a Music FM elhallgatása után is folytatják a rádiózást. 

Csütörtökön éjjel végleg elhallgat a Music FM, vagyis az a rádió, ahol eddig reggelente Bochkor Gábort hallhattuk csapatával az Önindítóban. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság ugyanis nem hosszabbította meg a rádió műsorszolgáltatási szerződését. Ezt már régóta tudják a rajongók, a műsorvezetők azonban eddig nem beszéltek arról, mi lesz ezután. Most kiderült.

Bochkor Gábor folytatja a rádiózást Forrás: VIASAT3/Birtalan Zsolt

Csak annyit ígérhetünk, nem tűnünk el hosszú időre”

Blikk

Tóth Vera nem titkolózik tovább: Pauli Zoltán a párjahttp://www.life.hu/sztarok/20190205-toth-vera-nem-titkolozik-tovabb-pauli-zoltan-a-parja.htmlEgy elvált, sikeres gasztroszakember Tóth Vera szerelme. Az énekesnő a Borsnak árulta el, hogy Pauli Zoltán a párja.TV + Sztárok--Soha nem látott fotó került elő Meghan hercegnérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190204-soha-nem-latott-foto-kerult-elo-meghan-hercegnerol.htmlA kétezres évek elejéről származhat az a fotó, amelyet Katharine McPhee színésznő tett közzé Instagram-oldalán. A képen Meghan hercegnével látható, akivel akkor ugyanabban a musicalben szerepeltek. TV + Sztárok--ValóVilág 9: Zsuzsu őrjöngve tért vissza a párbajrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190204-valovilag-9-zsuzsu-orjongve-tert-vissza-a-parbajrol.htmlPárbajozni indult a stúdióba Reni és Zsuzsu, a ValóVilág 9 két játékosa. Végül Zsuzsu térhetett vissza a villába, aki szinte őrjöngött, annyira megrészegítette a győzelem. TV + SztárokOrigoBereczki Zoltánt ajánlatokkal ostromolják a nőkhttp://www.life.hu/sztarok/20190204-bereczki-zoltant-ajanlatokkal-ostromoljak-a-nok.htmlBereczki Zoltán soha nem kapott még annyi ajánlatot nőktől, mint most: bomlanak utána. TV + Sztárok--Szexmunkásoknak küldött banánt Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190204-szexmunkasoknak-kuldott-banant-meghan-markle.htmlMeghan Markle egy jótékonysági akció keretén belül üzent a szexmunkásoknak. TV + Sztárok--A legnagyobb sztárok szerepelnek fiatalkori énjükkel közös fotónhttp://www.life.hu/sztarok/20190204-a-legnagyobb-sztarok-szerepelnek-fiatalkori-enjukkel-kozos-foton.htmlIgazi időutazásban lehet részünk, ha végignézzük az alábbi képeket. A legnagyobb sztárok fiatalkori énjük mellett pózolnak, így látszik igazán, milyen sokat változtak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.