Hiányolja férjét, Palik Lászlót Marsi Anikó

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Exatlon Hungary Palik László hiány Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már két hónapja, hogy Palik László távol van a családjától az Exatlon Hungary forgatása miatt. Egyre nehezebben viselik a hiányát, Marsi Anikó a születésnapját is a férje nélkül töltötte.

Marsi Anikó és férje hosszú időre elszakadt egymástól az Exatlon Hungary miatt. Az időeltolódás következtében még beszélni sem nagyon tudnak egymással, és a forgatások is kiveszik az erőt Palik Lászlóból. Anikó így férje nélkül ünnepelte a 44. születésnapját, de nem maradt köszöntés nélkül. A gyermekei négy különböző nyelven énekelték el neki a Boldog születésnapot című dalt, és Palik László is meglepte.

Hiányolja férjét Marsi Anikó Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Laci még előttük meglepett egy kis digitális rajzzal, attól is teljesen odavagyok. Pláne azért, mert nem gondoltam, hogy képes ilyesmikre. Amikor reggel elindultam otthonról, náluk Dominikán még jócskán hajnal volt. De a szülinapi köszöntését átadta, nagyon aranyos volt, és elképesztően boldog vagyok miatta” – árulta el a Ripostnak Anikó. Hozzátette, egyre nehezebben viseli a család Palik László hiányát.

Egyre rosszabbul viseljük mindannyian, de azért nem kell drámát sejteni a háttérben. Ha elkezdtük, kibírjuk.

Hajdú Péter elmondta, mi van közte és Galambos Boglárka közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190206-hajdu-peter-elmondta-mi-van-kozte-es-galambos-boglarka-kozott.htmlGalambos Boglárka, Galambos Lajos lánya egy Hajdú Péterrel közös fotót töltött fel a minap az Insta-storyba. Azonnal megindultak a találgatások, hogy vajon mi lehet közöttük. Hajdú most reagált a pletykákra. TV + SztárokOrigoAz USA-ban kezdhet új életet Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20190207-az-usaban-kezdhet-uj-eletet-vajna-timea-andy-vajna-ozvegye.htmlÚgy tudni, hogy az Egyesült Államokban kezd új életet Vajna Tímea, akinek már csak fél éve van hátra az amerikai állampolgárság megszerzéséig. TV + SztárokOrigoBochkor Gáborékat fokozott biztonsági óvintézkedéssel védik a Music FM utolsó napjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190207-bochkor-gaborekat-fokozott-biztonsagi-ovintezkedessel-vedik-a-music-fm-utolso-napjan.htmlBochkor Gáborra és a csapatára biztonsági őrök vigyáznak a Music FM utolsó napján. TV + SztárokOrigoSzörnyű bűntetteket követtek el ezek a sztárok: emberölés és bántalmazáshttp://www.life.hu/sztarok/20190206-szornyu-buntetteket-kovettek-el-ezek-a-sztarok-emberoles-es-bantalmazas.htmlA hírességek gyakran válnak példaképpé, olykor pusztán azért, mert ismertek. Nem mindegyikük érdemli meg azonban, hogy ajnározzák őket, legalábbis nem minden cselekedetük példamutató. Az alábbi hírességek szörnyű bűncselekményeket követtek el, és egy-két kivétellel még csak meg sem bűnhődtek igazán értük. TV + SztárokOrigoPintér Tibor érvénytelen útlevéllel indult Thaiföldre: nem engedték felszállni http://www.life.hu/sztarok/20190206-pinter-tibor-ervenytelen-utlevellel-indult-thaifoldre-nem-engedtek-felszallni.htmlPintér Tibornak mindig akad valami gondja, ez a thaiföldi utazásuk során is beigazolódott. Természetesen nem tudtak problémamentesen eljutni az országba. A színész elárulta, mi volt a baj. TV + SztárokOrigoCaramel felesége, Szilágyi Szilvia megmutatta első gyermekkori szelfijéthttp://www.life.hu/sztarok/20190206-caramel-felesege-szilagyi-szilvia-megmutatta-elso-gyermekkori-szelfijet.htmlA sztárok szelfijei ellepik a közösségi oldalakat, ám most Caramel gyönyörű felesége, Szilágyi Szilvia egy olyat posztolt, amelyen bizonyára a legtöbbünk szeme megakad. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.