Arnold Schwarzenegger Andy Vajna Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január 31-én végső búcsút vettek Andy Vajnától. A Fiumei úti sírkertben rengeteg híresség megjelent, az egyik beszédet Arnold Schwarzenegger mondta, most pedig az özvegy, Vajna Tímea a Facebookjára fel is tette a temetésről készült videót.

A világsztár többek között felidézte első közös forgatásukat is, a vicces történetekkel pedig még egy kis mosolyt is sikerült a gyászolók arcára varázsolnia.

Story Gála: az elmúlt évek legextrémebb történései: hatalmas eséstől a bombariadóighttp://www.life.hu/sztarok/20190205-storygala-az-elmult-evek-legextremebb-tortenesei-hatalmas-esestol-a-bombariadoig.htmlA celebvilág legnagyobb eseménye kétségkívül a minden év februárjában megtartott Story Gála, ahol már minden megtörtént a hatalmas eséstől a bombariadóig. TV + SztárokOrigoA Szépművészeti Múzeumban tartják az idén 20 éves Story Gáláthttp://www.life.hu/sztarok/20190209-a-szepmuveszeti-muzeumban-tartjak-az-iden-20-eves-story-galat-februar-9.htmlFebruár 9-én, ma este huszadik alkalommal rendezik meg a Story Gálát, ezúttal a Szépművészeti Múzeumban. TV + Sztárok--A Story Gálák történetének legnagyobb botrányai: visszatekintőhttp://www.life.hu/sztarok/20190205-a-storygalak-tortenetenek-legnagyobb-botranyai.htmlIdén 20. alkalommal rendezik meg a Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gálát, ahol összegyűlik a magyar celebvilág színe-java. Reméljük, idén sem lesz hiány emlékezetes pillanatokból, az elmúlt években ugyanis bőven szolgáltattak beszédtémát a sztárok: veszekedések, esések és még bombariadó is volt a legnagyobb hazai celebpartin. A Life.hu, ahogyan minden évben, most is ott lesz a helyszínen, így ti sem maradtok le idén sem semmiről. Addig is lássuk az előző évek legbotrányosabb eseményeit, legabszurdabb pillanatait! TV + Sztárok--ValóVilág 9: szenved a szexhiány miatt VV Hunor (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190209-valovilag9-szenved-a-szexhiany-miatt-vv-hunor.htmlVV Hunor Rolinak mondta el, hogy már nagyon szenved a villában a szexhiány miatt, hozzátette, hogy legszívesebben magához nyúlna. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi és Rubint Réka romantikázni fognak a Story Gálánhttp://www.life.hu/sztarok/20190209-schobert-norbi-es-rubint-reka-romantikazni-fognak-a-story-galan-20.htmlSchobert Norbi és Rubint Réka minden évben ott van a Story Gálán, idén azonban a gyerekeket otthon hagyják. TV + SztárokOrigoAz USA-ban kezdhet új életet Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20190207-az-usaban-kezdhet-uj-eletet-vajna-timea-andy-vajna-ozvegye.htmlÚgy tudni, hogy az Egyesült Államokban kezd új életet Vajna Tímea, akinek már csak fél éve van hátra az amerikai állampolgárság megszerzéséig. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.