Meghan Markle a terhessége 30. hete után ül repülőre: kiakadtak az alattvalók

Forrás: AFP/Dean Purcell -
terhesség Meghan Markle utazás Marokkó Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle a terhessége 30. hete után is repülőre ül: férjével, Harry herceggel Marokkóba utaznak február végén.

A palota bejelentette: február 23-án Marokkóba utazik egy háromnapos látogatásra Harry herceg és Meghan Markle. Mindez azért is érdekes, mert a hercegné akkorra már túl lesz a terhessége 30. hetén, és sokak szerint ezzel az úttal a születendő babája egészségét veszélyezteti.

A rajongók tehát nagyon aggódnak, és egy kissé felelőtlennek tartják a hercegi párt, a Daily Mail ugyanakkor azt írja, a repülőtársaságok a 37. hétig engedélyezik a kismamáknak a repülést, így valószínűleg semmi baj nem történik.

Meghan Markle és Harry herceg hamarosan Marokkóba utaznak Forrás: AFP/Dean Purcell
Ekkor temetik el Amerikában Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20190211-ekkor-temetik-el-amerikaban-andy-vajnat.htmlAndy Vajna magyarországi temetése után nemsokára Los Angelesben is örök nyugalomra helyezik: kiderült, mikor lesz a kinti szertartás. TV + SztárokOrigoStory Gála 2019: Megyeri Csilla hazugsággal jutott be a rendezvényrehttp://www.life.hu/sztarok/20190211-story-gala-2019-megyeri-csilla-hazugsaggal-jutott-be-a-rendezvenyre.htmlMegyeri Csillát is meghívták a 20. Story Gálára, melyet a Szépművészeti Múzeumban tartottak. A celeb azonban elfelejtett visszajelezni, így törölték a listáról. Megkereste a szervezőket, akiknél füllentéssel elérte, hogy részt vehessen a rendezvényen. TV + SztárokOrigoFél év után szakított párjával Vámos Erikahttp://www.life.hu/sztarok/20190211-fel-ev-utan-szakitott-parjaval-vamos-erika.htmlVámos Erika fél év után szakított a párjával, Tamással. TV + Sztárok--Story Gála 2019: Istenes Bence nem akar végleg elszakadni Magyarországtólhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-story-gala-2019-istenes-bence-nem-akar-vegleg-elszakadni-magyarorszagtol.htmlIstenes Bence kapta az év műsorvezetője díjat az idei Story Gálán, ami nem is csoda, hiszen Németországban és itthon egyaránt dolgozik. A Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak elárulta, hogy a külföldi karrier mellett vannak-e tervei még Magyarországon, vagy végleg búcsút int hazánknak. TV + Sztárok--VV Roli tért vissza győztesként a ValóVilág 9 utolsó előtti párbajáról - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-vv-roli-tert-vissza-gyozteskent-a-valovilag-9-utolso-elotti-parbajarol-video.htmlA ValóVilág 9 a végéhez közeledik, már csak 4 játékosnak maradt esélye megnyerni a 36 milliós főnyereményt. Az utolsó előtti párbajról VV Roli tért vissza győztesként, kint hagyva VV Adrit. TV + Sztárok--Vajna Timi zokogva mondta el férjének a búcsúbeszédét – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190211-vajna-timi-zokogva-mondta-el-ferjenek-a-bucsubeszedet-video.htmlMint ismeretes, Andy Vajna január 20-án hunyt el, tragikus hirtelenséggel, a temetése január 31-én volt. Felesége búcsúbeszédét most láthatjuk is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.