kilakoltatás Bíró Ica árverés szobor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bíró Icát tönkretette a devizahitele, már jó ideje becsomagolt, felkészült a kilakoltatásra. Otthonát már két éve elárverezték.

Az egykori Metal Lady otthonában nem sok minden maradt, most azonban a fészerből előkerült életnagyságú szobra, ami tökéletes mása a testének. A szobrot harminc éve készítette a Kossuth-díjas szobrász, Pauer Gyula. Ezt kínálja most eladásra Ica, több más tárggyal együtt.

Bíró Ica elárverezi a testéről készült szobrot Forrás: RTL Klub


„Az első kísérleti alkotást az első, tragikusan fiatalon meghalt szépségkirálynő, Molnár Csilla testéről készítette 1986-ban Pauer Gyula. Nem sokkal később hivatalosan felkérték, hogy rólam is csináljon egyet. Merésznek számítottak a szexi fotóim, állítólag egy tévét ért akkoriban a vizes trikós poszterem, ami szinte minden műhely falán ott díszelgett. Ezerarcú modellnek hívtak, elsőként készült rólam Ápiszban kapható művészien szexi poszter, kártyanaptár, amit a távirati iroda fotósai készítettek a magyar képzőművészeti vállalatnak. Egy órán keresztül kellett mozdulatlanul állnom, amíg a testemre kenték a gipszet. Minden porcikám fájt! Utána következett az arcom, rettenetes érzés volt, szinte klausztrofóbiás pánikot kaptam. Meg kellett ismételni mosolyogva, mert az első változaton látszott a rémület. Veszélyben vagyok, a kilakoltatás fenyeget, nem dughatom a fejem a homokba! Egyből jött az ötlet, elárverezem a híres szobrász alkotását, dedikált könyvekkel, poszterekkel” –
mesélte Ica a Blikknek.

Ördög Nóra lesz az Oscar-gála közvetítésének műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20190216-ordog-nora-lesz-az-oscargala-kozvetitesenek-musorvezetoje.htmlAz idei Oscar-gálát Ördög Nóra fogja közvetíteni a TV2 csoport Moziverzum nevű csatornáján.TV + Sztárok--Khloé Kardashian a hírek szerint szakított gyermeke hűtlen apjával, Tristan Thompsonnalhttp://www.life.hu/sztarok/20190216-khloe-kardashian-a-hirek-szerint-szakitott-gyermeke-hutlen-apjaval-tristan-thompsonnal.htmlKhloé Kardashian párja, Tristan sosem volt a hűség mintaképe, de most eljátszotta az utolsó esélyét is, ami miatt kiadta az útját a valóságshow-sztár. TV + Sztárok--Nem kellett kifizetnie Harry hercegnek a 10 milliós hotelszámlájáthttp://www.life.hu/sztarok/20190216-nem-kellett-kifizetnie-harry-hercegnek-a-10-millios-hotelszamlajat.htmlFizetés nélkül távozott Harry herceg az egyik hotelből, pedig átszámítva 10 millió forintos számlát sikerült összehoznia. TV + Sztárok--Tolvai Reni legújabb klipjében női nemi szerveket visel a ruhájánhttp://www.life.hu/sztarok/20190216-tolvai-reni-legujabb-klipjeben-noi-nemi-szerveket-visel-ruhajan.htmlTolvai Reni legújabb dalához készült klipjében igen bevállalós ruhadarabot öltött magára: a felsője női nemi szerveket ábrázol. TV + SztárokOrigoCurtis befejezte az elvonót: üzent a rajongóinakhttp://www.life.hu/sztarok/20190216-curtis-befejezte-az-elvonot-uzent-a-rajongoinak.htmlCurtis kijött az elvonóról, és máris üzent a rajongóinak: új ember lett. TV + Sztárok--Cooky és Debóra elárulták, hol tervezik az esküvőjükethttp://www.life.hu/sztarok/20190216-cooky-es-debora-elarultak-hol-tervezik-az-eskuvojuket.htmlCooky és Debóra Valentin-napon eljegyezték egymást, és már azt is tudják, hol szeretnének összeházasodni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.