Khloé Kardashian a hírek szerint szakított gyermeke hűtlen apjával, Tristan Thompsonnal

Tristan Thompson megcsalás Khloé Kardashian szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Khloé Kardashian párja, Tristan sosem volt a hűség mintaképe, de most eljátszotta az utolsó esélyét is, ami miatt kiadta az útját a valóságshow-sztár.

Úgy tűnik, Khloé Kardashian nem tűri tovább Tristan Thompson hűtlenségét. A kosárlabdázóról időről időre felröppennek hírek arról, hogy csalja a valóságshow-sztárt, a jelek szerint Khloé eddig volt képes szemet hunyni Tristan csalfasága felett.

Khloé Kardashiant többször megcsalták Forrás: Instagram/Khloé Kardashian

Eddig is valószínűleg azért tűrt, mert született egy közös gyermekük. Más kérdés, hogy még a terhesség idején is megcsalta Tristan a gyermeke anyját. A párhoz közel álló több forrás szerint azonban Khloé már sokkal boldogabb egyedülálló anyaként.

Nem kellett kifizetnie Harry hercegnek a 10 milliós hotelszámlájáthttp://www.life.hu/sztarok/20190216-nem-kellett-kifizetnie-harry-hercegnek-a-10-millios-hotelszamlajat.htmlFizetés nélkül távozott Harry herceg az egyik hotelből, pedig átszámítva 10 millió forintos számlát sikerült összehoznia. TV + Sztárok--Tolvai Reni legújabb klipjében női nemi szerveket visel a ruhájánhttp://www.life.hu/sztarok/20190216-tolvai-reni-legujabb-klipjeben-noi-nemi-szerveket-visel-ruhajan.htmlTolvai Reni legújabb dalához készült klipjében igen bevállalós ruhadarabot öltött magára: a felsője női nemi szerveket ábrázol. TV + SztárokOrigoCurtis befejezte az elvonót: üzent a rajongóinakhttp://www.life.hu/sztarok/20190216-curtis-befejezte-az-elvonot-uzent-a-rajongoinak.htmlCurtis kijött az elvonóról, és máris üzent a rajongóinak: új ember lett. TV + Sztárok--Cooky és Debóra elárulták, hol tervezik az esküvőjükethttp://www.life.hu/sztarok/20190216-cooky-es-debora-elarultak-hol-tervezik-az-eskuvojuket.htmlCooky és Debóra Valentin-napon eljegyezték egymást, és már azt is tudják, hol szeretnének összeházasodni. TV + SztárokOrigoAzt pletykálják, hogy Lady Gaga szakított a vőlegényével Christian Carinóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20190215-azt-pletykaljak-hogy-lady-gaga-szakitott-volegenyevel-christian-carinoval.htmlA legfrissebb hírek szerint Lady Gaga és vőlegénye felbontották az eljegyzésüket. TV + Sztárok--Berki Krisztián elárulta, miért nem hívott meg családtagokat az esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20190215-berki-krisztian-elarulta-miert-nem-hivott-meg-csaladtagokat-az-eskuvojere.htmlBerki Krisztián immár másodjára is elvette feleségül kedvesét, Mazsit. Családtagok egyik ceremónián sem voltak jelen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.