Intim videó került fel az internetre Nicole Scherzingerről és Lewis Hamiltonról

Forrás: AFP/Justin Tallis -
videó intim Lewis Hamilton Nicole Scherzinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Scherzingerről és Lewis Hamiltonról került fel az internetre egy intim videó.

Bár már rég nincsenek együtt, egy hacker most töltött fel az internetre egy intim videót Nicole Scherzingerről és Lewis Hamiltonról. A The Sun azt írja, a két és fél perces mobiltelefonos felvételen az látszik, amint a pár egy ágyban csókolózik és ölelkezik. Tegnap estére már közel 300 ezren nézték meg.

Nicole teljesen össze lesz törve, hogy ez kikerülhetett az internetre. Nem a nyilvánosságnak szánta..." – nyilatkozta egy ismerős.

A pár nyolc évig élt se veled, se nélküled kapcsolatban, és 2015-ben váltak végleg el útjaik.

Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton 2015-ben szakítottak Forrás: AFP/Justin Tallis
Hazugságot terjesztenek Szandiról: megpróbálják lejáratni az énekesnőthttp://www.life.hu/sztarok/20190218-hazugsagot-terjesztenek-szandirol-megprobaljak-lejaratni-az-enekesnot.htmlSzandi a Facebook-oldalán próbálja felhívni a rajongói figyelmét arra, hogy kamuoldalak hazugságokat terjesztenek róla: megpróbálják lejáratni. TV + Sztárok--Megrendelhette a saját megverését a sorozatsztár, Jussie Smolletthttp://www.life.hu/sztarok/20190218-megrendelhette-sajat-megvereset-a-sorozatsztar-jussie-smollett.htmlJussie Smollett, az Empire című sorozat sztárja azt állította január 29-én, hogy megtámadták Chicagóban, a támadói pedig rasszista és homofób sértéseket vágtak a fejéhez. A nyomozás most új irányt vett, felmerült a gyanú, hogy a színész saját maga rendelte a verőembereket. TV + Sztárok--Plágiumvád A Dalban: felkavarta a versenyzőkethttp://www.life.hu/sztarok/20190218-plagiumvad-a-dalban-felkavarta-a-versenyzoket.htmlFelkavarta A Dal versenyzőit az a bejelentés, miszerint az egyik énekest plágiumvád érte. Az eset kivizsgálása még folyik. TV + Sztárok--Visszaköltözik Magyarországra Little G. Weevil, vagyis Szűcs Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20190218-visszakoltozik-magyarorszagra-little-g-weevil-vagyis-szucs-gabor.htmlAz X-Faktor egyik mentoraként ismerhette meg az ország Little G. Weevilt, vagyis Szűcs Gábort, aki másfél évtized után visszaköltözik Amerikából Magyarországra. TV + SztárokOrigoFarkasházi Réka 8 hónappal a szülése után visszatér a színpadrahttp://www.life.hu/sztarok/20190218-farkashazi-reka-8-honapal-a-szulese-utan-visszater-a-szinpadra.htmlNyolc hónapja, hogy Farkasházi Réka életet adott harmadik gyermekének, és most visszatér a színpadra. TV + Sztárok--ValóVilág 9: Zsuzsu nyerte a játékothttp://www.life.hu/sztarok/20190218-valovilag-9-zsuzsu-nyerte-a-jatekot.htmlA ValóVilág 9. szériájának nyertese VV Zsuzsu lett, ezzel történelmet írva, hiszen nő még sosem nyerte meg ezt a valóságshow-t. Zsuzsu a jövőbeni terveiről, VV Csokival való konfliktusáról mesélt, és azt is elárulta, mire fogja elkölteni a 36 millió forintot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.