Jaksity Kata Facebook-oldalán reagált kirúgásának hírére

Forrás: Life.hu/Zsigmond László -
ATV Facebook elbocsátás kirúgás Jaksity Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jaksity Kata hosszú idő után távozik az ATV-től. A híradós Facebook-oldalán búcsúzott a csatornától. 

Az ATV közleményben tudatta, hogy a híradós műsorvezetők átcsoportosítása miatt Jaksity Katát elbocsátották a csatornától. Azt írták, nehéz volt a döntés, amit a költségvetés racionalizálása miatt muszáj volt meghozniuk. Jaksity Kata a Facebook-oldalán búcsúzott a csatornától.

Jaksity Kata távozik az ATV-től Forrás: Life.hu/Zsigmond László

Még nem tudom, hogyan tovább, ötleteim és álmaim vannak,

Így élnek most a ValóVilág nyertesei: VV Szabolcstól VV Zsuzsuighttp://www.life.hu/sztarok/20190220-igy-elnek-most-a-valovilag-nyertesei-vv-szabolcstol-vv-zsuzsuig.htmlA ValóVilág kilencedik szériája zárult le a napokban, ráadásul most először egy női győztest avathattak. VV Zsuzsu történelmet írt, de az majd csak később derül ki, hogy fogunk-e rá emlékezni. Sok győztes ugyanis a feledés homályába veszett, mások pedig nem is akarták kihasználni a hirtelen jött ismertséget. Így élnek most a ValóVilág 9 szériájának győztesei. TV + SztárokOrigoKonkoly Ági elárulta, megváltoztatta őt a második gyermekük érkezésehttp://www.life.hu/sztarok/20190220-konkoly-agi-elarulta-megvaltoztatta-ot-a-masodik-gyermekuk-erkezese.htmlKonkoly Ági második gyermeke érkezése után sokat változott: ilyen anya lett. TV + SztárokOrigoCurtis elárulta, miért nem tudták Sebestyén Balázsék elérni: elfelejtette az interjúthttp://www.life.hu/sztarok/20190220-curtis-elarulta-miert-nem-tudtak-sebestyen-balazsek-elerni-elfelejtette-az-interjut.htmlCurtist hiába keresték, nem érték el Sebestyén Balázsék telefonon annak ellenére, hogy előzetesen leegyeztették, a Rádió 1 reggeli műsorában fog velük beszélgetni. A rapper most elárulta, mi történt. TV + Sztárok--Kannabiszos csokoládét is kapnak az Oscar-jelöltekhttp://www.life.hu/sztarok/20190220-kannabiszos-csokoladet-is-kapnak-az-oscar-jeloltek.htmlMég kannabiszos csokoládé is található abban az ajándékcsomagban, amelyet az Oscar-jelöltek kapnak. TV + Sztárok--Gyanítják, hogy kisfiút vár Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20190220-gyanitjak-hogy-kisfiut-var-meghan-markle.htmlSokak szerint kisfiút hord a szíve alatt Meghan Markle, barátnője ugyanis zöldeskék színű szatyorral ment a hercegné babaváró bulijára. TV + Sztárok--Sofőrként vállalt munkát Király L. Norbihttp://www.life.hu/sztarok/20190220-soforkent-vallalt-munkat-kiraly-l-norbi.htmlKirály L. Norbi a megélhetésért autók beszállításával foglalkozik az éneklés mellett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.