Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter újra boldog és szerelmes. A műsorvezető egyetlen rövid kapcsolatot leszámítva két és fél évig élt szingliként, ám egy hónapja betoppant az életébe Anna, aki mindent megváltoztatott.

A Ripost megtudta, hogy Hajdú Péter egy hónapja megismerkedett egy 25 éves modellel, Alföldy Annával, aki amellett, hogy fotózásokon vesz részt, kozmetikusként dolgozik, és azonnal elcsavarta a műsorvezető fejét.

„A szóbeszéd igaz, Péter nagyon boldog Annával” – árulta el egy bennfentes a lapnak, amelynek információit Hajdú Péter sem tagadta.

Andy Vajna és volt felesége, Cecilia Mong a producer haláláig barátok voltakhttp://www.life.hu/sztarok/20190221-andy-vajna-es-volt-felesege-cecilia-mong-a-producer-halalaig-baratok-voltak.htmlEgyütt gyászol az USA-ban Vajna Tímea és Andy Vajna egykori felesége, Celilia Mong. A producer szinte soha nem beszélt egyetlen gyermeke anyjáról, de azt tudni lehet, hogy élte végéig jóban voltak: Cecilia jól ismerte Andy volt kedvesét, Dobó Katát, majd Vajna Tímeát is, sőt az esküvőjükön is részt vett. TV + Sztárok--Együtt gyászol Vajna Tímea és Andy előző felesége, Cecilia Monghttp://www.life.hu/sztarok/20190221-egyutt-gyaszol-vajna-timea-es-andy-elozo-felesege-cecilia-mong.htmlBár Andy Vajna és első felesége, Cecilia Mong már több évtizede elváltak, később is jó kapcsolatot ápoltak. A Los Angelesben élő asszony most a második feleséggel, Vajna Tímeával együtt róhatja le kegyeletét az amerikai gyászszertartáson. TV + SztárokOrigoÍgy folytatja Baukó Éva a karrierjét – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-igy-folytatja-bauko-eva-a-karrierjet.htmlA ValóVilág 9 befejezésével Baukó Éva munkája is véget ért. Az egykori villalakó nem búsul, a Life.hu-nak elmondta, nem lesz munkanélküli, megvannak a tervei, hogyan tovább. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: megszólalt a villanővér, Mikófalvy Orsolya – ez a feladatahttp://www.life.hu/sztarok/20190217-valovilag9-megszolalt-a-villanover-mikofalvy-orsolya-ez-a-feladata.htmlAhogy írtunk is róla, az RTL Klub most megmutatta, miként készül napról napra a ValóVilág összefoglalója, mi történik a színfalak mögött és hogyan áll össze a műsor. TV + Sztárok--Zsu felbosszantotta Greget: a villa sellője kiakadt (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190217-zsu-felbosszantotta-greget-a-villa-selloje-kiakadt.htmlA Való Világ9 játékosai gipszszobrot készítettek egymás testéből, aközben történt a malőr. Zsu felsértette Greg bőrét. TV + SztárokOrigoDöbbenetes módon tanult meg szaxofonozni Marcellinahttp://www.life.hu/sztarok/20190217-dobbenetes-modon-tanult-meg-szaxofonozni-marcellina-zenesz.htmlMarcellina akkor érte el a legnagyobb zenei sikereket, amikor megkezdte szólókarrierjét mint énekes és szaxofonos. A művész most elárulta, mi köze van egy szállodai mellékhelyiségnek a sikerig vezető útjához. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.