Ezt tervezte a halála előtt Koós János

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
meccs Koós János gyász FTC szurkoló terv Fradi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy Koós János nagyon szerette volna, ha a Fradi egyik meccsén ő végezheti el a kezdőrúgást.

Koós János világéletében nagy fradista volt, épp ezért a labdarúgócsapatnál úgy tervezik, méltóképp fogják elbúcsúztatni a legendás előadóművészt. Részleteket azonban egyelőre nem árultak el a Bors érdeklődésére.

Facebook-oldalukon egy dallal emlékeztek meg egyik legnagyobb szurkolójukról.

Gyászolunk. Elhunyt Koós János. Az emlékét örökké őrzi a Fradi-család! A hétvégi 7 gólt neki ajánljuk...” – írták az FTC hivatalos oldalán.

Közben kiderült az is, hogy Koós János azt tervezte, kilátogat a tavaszi bajnoki döntőre.

A minap beszéltem Jánossal, azt kérte, a bajnokavatásra feltétlenül szerezzek jegyet, és intézzem el, hogy ő végezhesse el a kezdőrúgást” – mondta a lapnak Takács Tibor, az FTC Baráti Kör alelnöke.

Koós János nagyon szerette volna elvégezni a kezdőrúgást a Fradi meccsén Forrás: MTI/Zih Zsolt
Majoros Hajni elárulta, félt, hogy tönkremegy a szexuális életükhttp://www.life.hu/sztarok/20190305-majoros-hajni-elarulta-felt-hogy-tonkremegy-a-szexualis-eletuk.htmlMajoros Hajni megijedt, miután apának és anyának kezdték el szólítani egymást Majkával: attól tartott, ez rossz hatással lesz a szexuális életükre. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huRékasi Károly és Pikali Gerda spirituális helyszínt választottak esküvőjük helyszínéülhttp://www.life.hu/sztarok/20190305-rekasi-karoly-es-pikali-gerda-spiritualis-helyszint-valasztottak-eskuvojuk-helyszineul.htmlRékasi Károly és Pikali Gerda az esküvőjüket tervezgetik, és már meg is találták a legalkalmasabb helyszínt. TV + Sztárok--Úgy tudni, kisebb műtétet követően hunyt el Koós Jánoshttp://www.life.hu/sztarok/20190305-ugy-tudni-kisebb-mutetet-kovetoen-hunyt-el-koos-janos.htmlAz egész országot megrázta a hír, hogy 81 éves korában elhunyt Koós János, táncdalénekes-színész. A család az MTI-nek azt nyilatkozta, rövid ideig tartó betegségben halt meg a művész, úgy tudni, végül a szíve adta fel a harcot. TV + Sztárok--Justin Timberlake szívhez szóló poszttal köszöntötte feleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20190304-justin-timberlake-szivhez-szolo-poszttal-koszontotte-feleseget.htmlJustin Timberlake feleségét, Jessica Bielt köszöntötte születésnapja alkalmából az Instagramon. Olyan csodás dolgokat írt szerelméről, hogy ettől bárki meghatódna. TV + Sztárok--Így néz ki Jennifer Stano, aki kivetette a mellimplantátumaithttp://www.life.hu/sztarok/20190304-igy-nez-ki-jennifer-stano-aki-kivetette-mellimplantatumait.htmlMélyen dekoltált ruhában indult bulizni Jennifer Stano. Az Insta-celeb a közösségi oldalakon lett híres. Nemrégiben kivetette a mellimplantátumait, most már láthatjuk, hogyan fest a hatalmas keblek nélkül. TV + SztárokOrigoFüggőségek, amikről a kedvenc sztárjaink nem tudnak lemondani: Robert Pattinsonnak és Salma Hayeknek is vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190304-fuggosegek-amikrol-a-sztarok-nem-tudnak-lemondani-robert-pattinson-salma-hayek.htmlMindenkinek van függősége, olyasmi, ami nélkül fél embernek érezné magát, így nem meglepő, hogy a sztárok között is akadnak bőven olyanok, akiknek vannak addikcióik. A reggeli kávén vagy éppen a telefonfüggőségen túl akadnak igen bizarr szokások a hírességeknél, Salma Hayek például a szoptatás megszállottja... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.