Az interneten talált egymásra Hajdú Péter és Alföldy Anna

Forrás: Facebook -
Alföldy Anna Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy pár hete tudni lehet, Hajdú Péterre rátalált a szerelem. Új párja, a 25 éves modell, Alföldy Anna.

A lányra az interneten figyelt fel a műsorvezető: Alföldy Anna lájkolta az egyik képét, Hajdúnak pedig megakadt a szeme a gyönyörű nőn, majd ráírt a lányra.

"Úristen, mit akarhat tőlem, gondoltam magamban. Nem is nagyon tudtam, mit válaszoljak" - mesélte a Story magazinnak Anna, aki egy idő után felengedett és egyre több üzenetet váltottak egymással. Végül a műsorvezető elhívta vacsorázni a 25 éves szépséget.

"Amikor beültem Peti kocsijába, azt kérdeztem magamtól: mit keresek én ebben az autóban? Ki ez az ember mellettem? Nem tagadom, eleinte szabályosan rettegtem. Leginkább attól féltem, hogy átvernek. Egyáltalán, mit akar tőlem Hajdú Péter?" - emlékezett vissza az első randira Anna.

Anna arról is beszélt, hogy az édesanyja még nem igen fogta fel, hogy a lánya Hajdú Péterrel randizik. "Leginkább a nagyszüleim voltak kiakadva, nagyon féltenek ettől a kapcsolattól" - mondta, és hozzátette, édesapjának mondta el utoljára, hogy együtt vannak, mert félt, hogyan reagál a korkülönbség miatt. Anna édesapja ugyanis 47 éves, míg választottja, Hajdú 43.

Forrás: Facebook

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.