VV Zsuzsu így néz ki, mióta megnyerte a ValóVilág 9. szériáját – Fotó

frizura VV Zsuzsa külső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Zsuzsu, a ValóVilágok történetének első női nyertese szokatlan külsővel fotóztatta magát. 

VV Zsuzsu extrém hajkölteménnyel lepte meg a követőit az Instagram-oldalán: A ValóVilág 9 győztese lila-szürke póthajat fonatott a saját hajába, amitől hatalmas sörénye lett.

Követői szerint nagyon dögösen áll Zsuzsunak az új frizura, és megy az egyéniségéhez. Mutatjuk!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Imádom

Zsuzsanna Varga (@zsuzsanna.varga.9615) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#nyíregyháza

Zsuzsanna Varga (@zsuzsanna.varga.9615) által megosztott bejegyzés,

Meggondolta magát a ValóVilág nyertese: mégsem ad pénzt játékostársának

Úgy tűnik, hogy VV Zsuzsu meggondolta magát, és mégsem ad a nyereményéből VV Gregnek. A lány az RTL Fókuszának nyilatkozta, hogy lakásvásárlásban gondolkodik, és szeretne végre leérettségizni. Gregnek pedig mégsem ad a 36 milliós nyereményből.

Mel Gibson felismerhetetlenné vált: szakálla és elhanyagolt külseje egy hajléktalanra emlékeztethttp://www.life.hu/sztarok/20190309-mel-gibson-felismerhetetlenne-valt-szakalla-es-elhanyagolt-kulseje-egy-hajlektalanra-emlekeztet.htmlMel Gibson volt a 80-as és 90-es évek legszexibb férfi színésze, akiért nők milliói rajongtak. Nem is csoda, hiszen a Rettenthetetlen című sikerfilm sztárja sármjával bárkit levett a lábáról. Manapság azonban rá sem ismernénk a színészre. Miért csúfítja így el magát?TV + Sztárok--Robbie Williamsék elvesztették kedvenc teknősükethttp://www.life.hu/sztarok/20190304-robbie-williamsek-elvesztettek-kedvenc-teknosuket.htmlRobbie Williams és Ayda Fields gyászolnak: meghalt a két évvel ezelőtt családjukhoz került teknős. TV + Sztárok--Helena Christensenre féltékeny Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20190308-helena-christensenre-feltekeny-victoria-beckham.htmlVictoria Beckham állítólag nagyon féltékeny férje, David egyik közeli barátjára, Helena Christensen szupemodellre. TV + Sztárok--Laky Zsuzsi férje, Dietz Guszti önpusztító időszakáról vallott: két kézzel szúrta magába a herointhttp://www.life.hu/sztarok/20190308-dietz-guszti-onpusztito-idoszakarol-vallott-ket-kezzel-szurta-magaba-a-heroint.htmlDietz Guszti évekig küzdött drogfüggőséggel, de mára igyekszik mások segítésére felhasználni tapasztalatait. TV + SztárokOrigoStohl Luca kiakadt az apjára: „Hogy lehetsz ennyire kellemetlen”http://www.life.hu/sztarok/20190308-stohl-luca-kiakadt-az-apjara-hogy-lehetsz-ennyire-kellemetlen.htmlStohl András fogta magát, besétált a FEM3 Café élő adásába és puszit nyomott a lánya, Luca arcára. TV + SztárokOrigoSzexi dekoltázst villantott Horváth Évahttp://www.life.hu/sztarok/20190308-szexi-dekoltazst-villantott-horvath-eva.htmlHorváth Éva dögös fotóján ámulnak a rajongók. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.