Koós János visszaélés hamis levél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszaélnek Koós János nevével, és olyan levelet terjesztenek az interneten, amelyet nem a művész írt.

Koós János 81 évesen távozott az élők sorából, egy rövid betegség után hunyt el. Az énekes halála mindenkit megrendített, de vannak, akik emlékét egészen másra használják. Egy bizonyos oldal ugyanis visszaél a művész nevével, és olyan levelet terjeszt, amelyet állításuk szerint Koós János írt, de valójában semmi köze hozzá.

Koós János nevében írt levél terjed Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

„Drága kislányom! Elmondhatom, hogy boldog életem volt, hisz gyönyörű, szerető család vett engem körbe. Ha meghalok, arra kérlek, ne sirassatok, hisz te tudod legjobban mennyire szerettem nevetni! Isten a legszebb feladatot adta nekem akkor, amikor mosolyt csalhattam az emberek arcára. Nem szeretném látni, hogy sírsz, amikor elmegyek, mert tudd: látni foglak fentről! Olyan tudattal szeretnék távozni, hogy ha bárkinek eszébe jutok, csak a vidám arcú, nevettető Koós János jusson eszükbe” – szúrta ki a Blikk a hamis levelet, amelynek a végére Koós Réka nevében írtak néhány sort: úgy tűnik, mintha a színésznő arra kérné az embereket, hogy osszák meg apja szavait, de természetesen ez sem igaz. „Kérem Önöket, bármennyire is fáj, teljesítsük édesapám kérését, emlékezzenek meg róla egy mosollyal, és tiszteljék meg emlékét azzal, hogy egy megosztással eljuttatják azt másokhoz is!” – írták a levélhez a csalók.

Így bulizik együtt Király Viktor és párja, Anitahttp://www.life.hu/sztarok/20190310-igy-bulizik-egyutt-kiraly-viktor-es-parja-anita.htmlA Glamour-gálára Király Viktor a barátnőjével, Virág Anitával érkezett. A Life.hu-nak a szerelmes pár elmesélte, hogyan tudnak együtt bulizni, van-e nyoma a féltékenykedésnek, de Viktor azt is elmondta, mire nagyon büszke a párjával kapcsolatban. TV + SztárokOrigoMr. Missh rapper megütött a koncertje után egy lányt: videón a bizonyítékhttp://www.life.hu/sztarok/20190310-mr-missh-rapper-megutott-a-koncertje-utan-egy-lanyt-videon-a-bizonyitek.htmlEgy videó terjed a neten, amelyen Mr. Missh látható, amint a koncertje után bántalmaz egy nőt. Eredetileg úgy lehetett tudni, hogy az eset Cegléden történt szombat este, ám azt a szervezők közleményben cáfolták. TV + Sztárok--Eljegyezte Jennifer Lopezt kedvese, Alex Rodriguezhttp://www.life.hu/sztarok/20190310-eljegyezte-jennifer-lopezt-kedvese-alex-rodriguez.htmlSzombat éjjel egyszerre tette közzé ugyanazt a képet a közösségi oldalán Jennifer Lopez és kedvese, Alex Rodriguez. TV + SztárokOrigoKajdi Csaba tükröt állít a celebeknek?http://www.life.hu/sztarok/20190310-kajdi-csaba-tukrot-allit-a-celebeknek.htmlKajdi Csaba tükröt tart a sztároknak és influenszereknek, és ezt forradalmi szintre emelte, hiszen az Instagram Storyjaiban rendszeresen elmondja róluk az őszinte véleményét, olyanokat, amiket más csak gondol, de kimondani nem mer. A Glamour-gálán a Life.hu arról kérdezte az egyik legismertebb modellügynököt, vajon nem fél-e azért, mert nevetség tárgyává teszi azokat, akik hatalmas bakikat követnek el. TV + SztárokOrigoCsaládalapításról vallott Hajdú Péter és barátnője, Alföldy Annahttp://www.life.hu/sztarok/20190310-csaladalapitasrol-vallott-hajdu-peter-es-baratnoje-alfoldy-anna.htmlHajdú Péter őszintén vallott párkapcsolatáról. A tévés elárulta, komoly terveik vannak Annával. TV + SztárokOrigoÍgy él Szamosi Zsófi színésznő az Oscar-díj után – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190309-igy-el-szamosi-zsofi-szineszno-az-oscardij-utanvideo.htmlA Mindenki főszereplője, Szamosi Zsófi is jelölt volt a Glamour díjátadójának Év Színésznője kategóriájában, amit bár nem ő nyert, nem volt csalódott. A Life.hu-nak elmondta, hogyan alakult az élete az Oscart is besöpört film óta, de azt is elárulta, miként szerezte vissza bomba formáját a babája megszületése után. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.