Pénzt vagy éveket! házasság Palácsik Lilla főzés Visváder Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy Palácsik Lilla nem tud főzni.

Palácsik Lilla és Visváder Tamás volt a Pénzt vagy éveket! legutóbbi versenyzőpárosa. A műsorból kiderült, hogy az ifjú feleség valójában nem tud főzni, és a férje próbálja őt tanítgatni.

Lilla most már nagyszerűen főz teát, tojást..." – mesélte Visváder Tamás viccesen, mire a stúdióban kitört a nevetés.

Biztonságiak zaklatták a Dolly Plussz-koncert résztvevőithttp://www.life.hu/sztarok/20190328-biztonsagiak-zaklattak-a-dolly-plussz-koncert-resztvevoit.htmlNem volt maradéktalanul jó élmény a Dolly Plussz lemezbemutató koncertje a rajongóknak: a biztonságiak zaklatták őket. TV + Sztárok--Majka bejelentette, hogy készülnek az új dalaihttp://www.life.hu/sztarok/20190328-majka-bejelentette-hogy-keszulnek-az-uj-dalai.htmlMajka az Instagram-oldalán szerzett örömet a követőinek a bejelentésével: erre készül a rapper. TV + SztárokOrigoCurtis úgy érzi, tiszta tud maradni, pedig folyamatos a kísértéshttp://www.life.hu/sztarok/20190328-curtis-ugy-erzi-tiszta-tud-maradni-pedig-folyamatos-a-kisertes.htmlCurtis hathetes elvonón vett részt, és most teljesen tiszta. Hiszi, hogy ez a folyamatos kísértés ellenére így is marad. TV + SztárokOrigoÁrpa Attila megmutatta a fenekét a követőinek - Fotó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190328-arpa-attila-megmutatta-feneket-a-kovetoinek.htmlÁrpa Attila az Instagramon mutatta meg a csupasz hátsóját a követőinek. TV + SztárokOrigoOrosz Barbi életét teljesen megváltoztatta a macskájahttp://www.life.hu/sztarok/20190327-orosz-barbi-eletet-teljesen-megvaltoztatta-a-macskaja.htmlOrosz Barbara elárulta, hogyan változtatta meg az életét a macskája, Stella. TV + SztárokOrigoUtcára kerülhet Meghan Markle testvére, Thomashttp://www.life.hu/sztarok/20190327-utcara-kerulhet-meghan-markle-testvere-thomas.htmlUtcára teszi főbérlője Meghan Markle testvérét, Thomast és menyasszonyát. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.