Peller Anna és Lukács Miki megmutatták, milyen viccesen néztek ki 15 évesen

Forrás: Peller Anna és Lukács Miki / Facebook -
házasság fiatalság szerelem Peller Anna változás Lukács Miki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ismert embereket gyakran éri az a vád, hogy közösségi oldalaikon csak a legtökéletesebb arcukat mutatják meg követőiknek, a valóság pedig bizonyára nem ilyen. Peller Anna és Lukács Miki posztjai azonban ennek ellentmondanak, most azt mutatták meg, milyenek voltak 15 évesen.

Legutóbb tablóképeiket mutatta meg Peller Anna és Lukács Miki. Azon már láthatták követőik, hogy a férfi egykor hátrafésült hajjal és karikafülbevalókkal hódított.

Míg az ismert embereket gyakran éri az a vád, hogy közösségi oldalaikon csak a tökéletes és szép arcukat mutatják meg, addig Lukács Mikiék azzal is eldicsekednek, milyenek voltak kissé idétlen kamaszként. De hát kamaszként ki az, aki nem volt idétlen?

Most 15 éves kori önmagukról posztoltak képek, ami ismét hihetetlenül viccesre sikerült.

Sztárok smink nélküli arca: Salma Hayek és Kesha is megmutattahttp://www.life.hu/sztarok/20190403-sztarok-smink-nelkuli-arca-salma-hayek-es-kesha-is-megmutatta.htmlA smink ápol és eltakar: kiemeli a legelőnyösebb tulajdonságokat, míg elfedi az apróbb hibákat. A sztárok szinte az utcára sem lépnek ki anélkül, hogy legalább egy kis alapozót fel ne kennének, de azért akadnak bőven köztük olyanok is, akik nem rejtegetik smink nélküli arcukat. Ők azok, akik bátran bevállalták, hogy megmutatják követőiknek a természetes szépségüket, és bizony a legtöbb esetben nagy a különbség a fotók között. TV + SztárokOrigoHódi Pamela akár a szépségét is bevetné, hogy nyerjen az Ázsia Expresszbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-hodi-pamela-akar-szepseget-is-bevetne-hogy-nyerjen-az-azsia-expresszben.htmlMár elutazott Ázsiába Hódi Pamela, aki az Ázsia Expressz című műsorban száll harcba a főnyereményért. Azt is elárulta, hogy akár a szépségét is kész használni a győzelem érdekében. TV + SztárokOrigo35 év kihagyás után újra színpadra áll Pál Évahttp://www.life.hu/sztarok/20190403-35-ev-kihagyas-utan-ujra-szinpadra-all-pal-eva.htmlPál Éva, a Neoton egykori énekesnője 35 év kihagyás után újra színpadra áll. TV + Sztárok--Fürdőruhában mutatta meg magát a Barátok közt sztárja, Kardos Eszter – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-furdoruhaban-mutatta-meg-magat-a-baratok-kozt-sztarja-kardos-eszter.htmlAlig több mint egy évvel kisfia születése után fürdőruhában mutatta meg csodás alakját Kardos Eszter. TV + Sztárok--Meghan Markle gyerekkoráról mesélt egy tévéműsorban Ed O'Neill színészhttp://www.life.hu/sztarok/20190403-meghan-markle-gyermekkorarol-meselt-egy-tevemusorban-ed-oneill-szinesz.htmlEd O'Neill színész egy tévéshow-ban elárulta, Meghan Markle gyerekként szinte mindig jelen volt az Egy rém rendes család című sorozat forgatásán, édesapja volt ugyanis az egyik operatőr. TV + Sztárok--Gregor Bernadett többé nem hajlandó a magánéletéről beszélnihttp://www.life.hu/sztarok/20190403-gregor-bernadett-tobbe-nem-hajlando-a-maganeleterol-beszelni.htmlGregor Bernadett elárulta, már lelkileg is jól van a válása után. Azt pedig, hogy Jászai Mari-díjjal jutalmazták munkásságát, még most is alig hiszi el. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.