vendéglátás Damu Roland munka költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy Damu Roland otthagyta konyhai kisegítői állását.

Egy évvel ezelőtt írtunk arról, hogy konyhai kisegítőként keresi kenyerét Damu Roland. A színész nem tagadta, a megélhetés miatt választotta ezt a munkát, ugyanakkor nagyon jól érezte magát új kollégái között. Épp ezért meglepő, amit most a Ripost kiderített: megszűnt a munkaviszonya és hátat fordított a vendéglátásnak.

A hír igaz, Roland már körülbelül egy hónapja nem dolgozik a belvárosi étteremben. Nagyon sajnáljuk, hiszen soha nem volt panasz a munkájára, mindenki szerette, nem foglalkoztunk az előéletével és a botrányos múltjával. Remek pincér volt. A többi vendég is folyamatosan azt kérdezgeti, hogy hová tűnt a Roli” – mesélte egy törzsvendég.

Damu Roland már nem dolgozik vendéglátósként Fotó: Margitay Klára

Egyelőre nem tudni, hol dolgozik most Damu Roland, egy bennfentes elárulta, hogy teljesen más területen szeretne érvényesülni, megváltoztatta a lakhelyét, ismeretlen helyre költözött.

A vendéglátásban nagyon sikeres volt, érthetetlen, miért hagyta abba a pincérkedést. Az is igaz, hogy elköltözött, úgy sejtem, hogy valami magánéleti változás késztette arra, hogy mindent felszámoljon maga körül és mindent a nulláról kezdjen.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.