Vasvári Vivien Fecsó Ázsia Expressz 2. műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien elárulta, Fecsóval nemet mondtak a TV2 felkérésére, hogy szerepeljenek az Ázsia Expresszben.

Vasvári Vivien a közösségi oldalán válaszolt a rajongók kérdéseire. Elárulta például azt, hogy őt és Fecsót is hívták az Ázsia Expresszbe, de ők nemet mondtak a felkérésre – legalábbis egyelőre: azt nem zárják ki, hogy a jövőben nekivágjanak a versenynek.

Később megkérdezték tőle, mi is ennek az oka, erre azt a választ adta, hogy ősszel egy másik műsorban lesz látható.

Vasvári Vivien ősszel egy másik műsorban lesz látható Forrás: Instagram/Vasvári Vivien
Sebestyén Balázs autójának többször nekiment egy őrülthttp://www.life.hu/sztarok/20190409-sebestyen-balazs-autojanak-tobbszor-nekiment-egy-orult.htmlA műsorvezető a rádióban osztotta meg, mi történt vele a hétvégén: egy őrült többször is nekiment az autójának. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoLábát a nyakába téve jógázik Szőcs Reni – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-labat-a-nyakaba-teve-jogazik-szocs-reni.htmlSzőcs Reni nagyon szerencsés, hiszen az átlagnál sokkal hajlékonyabb, így nem jelent számára problémát a nehezebb jógagyakorlatok végzése sem. A TV2 Star Academy győztese nemrég egy videót is készített arról, mennyire rugalmas a teste: a lábát is fel tudja tenni a nyakába. TV + SztárokOrigoMilliókat kért egy rajongó a Korda házaspártólhttp://www.life.hu/sztarok/20190409-milliokat-kert-egy-rajongo-a-korda-hazaspartol.htmlBalázs Klári elárulta, néha furcsa megkereséseket kapnak a rajongóktól. Egyszer valaki például amiatt írt nekik, hogy kérjen tőlük 6 millió forintot. TV + Sztárok--Oszter Alexandra balatoni nyaralása meztelenkedéssel ért végethttp://www.life.hu/sztarok/20190409-oszter-alexandra-balatoni-nyaralasa-meztelenkedessel-ert-veget.htmlOszter Alexandra egy balatoni nyaralása során meztelenül találta magát az út közepén: elmesélte, mi is történt. TV + Sztárok--Zsaroló szexvírus terjed az interneten: Vadon Jani is kapott e-mailthttp://www.life.hu/sztarok/20190409-zsarolo-szexvirus-terjed-az-interneten-vadon-jani-is-kapott-e-mailt.htmlA legújabb zsarolóvírus a pornóoldalak rajongóinak okozhat komoly problémát. TV + SztárokThinkstockTovábbra is megy a balhé a Fonogram-díj körül: megelégelték a zsűritagok Majka kirohanásáthttp://www.life.hu/sztarok/20190409-tovabbra-is-megy-a-balhe-a-fonogram-dij-korul-megelegeltek-a-zsuritagok-majka-kirohanasat.htmlMajka és a Fonogram-díj zsűritagjai között továbbra is áll a bál. Az ítészek szerint az ügy már átlépett egy bizonyos határt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.