Damu Roland visszatérés munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Damu Roland hamarosan visszatér a színpadra.

Nemrég írtunk arról, hogy váratlanul otthagyta vendéglátós munkáját, és elköltözött Damu Roland. Akkor még nem lehetett tudni, hogy mi áll a dolog hátterében, de többen tudni vélték, hogy új állása van. Most kiderült, a színész visszatér a színpadra.

Hétfőtől mindennap az idővonalamon egy új vers. Május közepétől pedig, egy új önálló est, ahol gitározom, énekelek, verset mondok egy órán keresztül. A pontos helyszínről és időpontról időben tájékoztatva lesztek" – idézi a Ripost Damu Roland bejegyzését a közösségi oldalról.

A lap úgy tudja, a Pesti Szabad Szalon és Színház komoly együttműködést fontolgat a színésszel, és május közepétől akár három előadása is lehet ott.

Damu Roland élete újra rendbe jöhet Fotó: Margitay Klára
Elfogadta a pénzbírságot Kökény Attila: részletekben fizeti ki az egymillióthttp://www.life.hu/sztarok/20190412-elfogadta-a-penzbirsagot-kokeny-attila-reszletekben-fizeti-ki-az-egymilliot.htmlKökény Attila elfogadta a pénzbüntetést, amit nemrég kiszabott rá a bíróság. Részletekben kell fizetnie, így megússza a szabadságvesztést a vesztegetéssel vádolt énekes. TV + SztárokOrigoIsmert autómárka nagykövete lett Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20190412-ismert-automarka-nagykovete-lett-weisz-fanni.htmlHatalmas megtiszteltetés érte Weisz Fannit: az egyik népszerű autómárka nagykövete lett. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia megmutatta, hogyan nézett ki 26 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20190412-liptai-claudia-megmutatta-hogyan-nezett-ki-26-evvel-ezelott.htmlEgy 26 éves fotóval rukkolt elő a közösségi oldalán Liptai Claudia. Ekkor a Grease musicalben szerepelt, rengeteget változott a színésznő. TV + SztárokOrigoHajdú Péter kedvese, Alföldy Anna megosztotta első közös fotójukathttp://www.life.hu/sztarok/20190412-hajdu-peter-kedvese-alfoldy-anna-megosztotta-elso-kozos-fotojukat.htmlBimbózik a szerelem Hajdú Péter és kedvese, Alföldy Anna között. A fiatal modell eddig még nem töltött fel képet a közösségi oldalára kettejükről, ám most ez megváltozott. Így köszöntötte születésnapja alkalmából Hajdú Pétert. TV + SztárokOrigoUnokát szeretne Hosszú Katinka édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20190411-unokat-szeretne-hosszu-katinka-edesapja.htmlHosszú Katinka édesapja elárulta, már nagyon vágyik egy unokára. TV + Sztárok--David Hasselhoff új albummal készül, meglepi rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20190411-david-hasselhoff-uj-albummal-keszul-meglepi-rajongoit.htmlNem titok, hogy David Hasselhoff nemcsak színészként tevékenykedik, hanem zenészként is. Most új albummal készül, amelyen néhány heavy metal sláger is helyet kap. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.