Így köszöntötte fel születésnapján II. Erzsébetet Harry herceg és Meghan hercegné

köszöntés Meghan Markle Meghan hercegné II. Erzsébet születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap, április 21-én ünnepelte 93. születésnapját Erzsébet királynő. Harry herceg és várandós felesége, Meghan hercegné így köszöntötte az uralkodót a hivatalos Insta-oldalukon.

Egy fiatalkori fotóval és több közös képpel köszöntötte fel II. Erzsébetet az Instagramon Harry herceg és Meghan Markle. Pár kedves sort is mellékelt a hercegi pár: "Boldog születésnapot, felség, méltóságos asszony, nagyi! A leggyönyörűbb napot kívánjuk neked! Harry és Meghan"

Ezek a hírességek kerültek fel a Time legbefolyásosabb embereinek 100-as listájárahttp://www.life.hu/sztarok/20190418-ezek-a-hiressegek-kerultek-fel-a-time-legbefolyasosabb-embereinek-100as-listajara.htmlKiderült, kik kerültek fel a Time magazin legbefolyásosabb embereinek 100-as listájára. TV + Sztárok--Jól van az Ázsia Express 2 Srí Lankán is forgató stábja: már Indiában vannakhttp://www.life.hu/sztarok/20190421-jol-van-az-azsia-express-2-sri-lankan-is-forgato-stabja-mar-indiaban-vannak.htmlAhogy megírtuk, három keresztény templomot és négy szállodát ért robbantásos támadás húsvétvasárnap délelőtt Srí Lankán, közel 180 ember meghalt. Időközben egy nyolcadik robbanás is történt, az ország kormánya pedig kijárási tilalmat rendelt el. A tragédia kapcsán közleményt adott ki a TV2, ugyanis az Ázsia Expressz 2. forgatásának is az egyik helyszíne Srí Lanka. TV + SztárokOrigoTóth Vera: „A nyuszi nem játék”http://www.life.hu/sztarok/20190421-toth-vera-gyerekkori-foton-a-nyuszi-nem-jatek.htmlInstagramján osztott meg magáról gyerekkori fotót Tóth Vera, amellyel fontos dologra hívta fel a figyelmet. TV + SztárokOrigoGáspár Bea elárulta: kiközösítették a celebek a Konyhafőnök VIP-benhttp://www.life.hu/sztarok/20190420-gaspar-bea-elarulta-kikozositettek-a-celebek-a-konyhafonok-vipben.htmlGáspár Bea elárulta, hogy a Konyhafőnök VIP-ben kiközösítették őt celebtársai. Mindenki Kovács Kati olimpikonnak szurkolt, aki Bea elmondása szerint nagyon sportszerűtlenül viselkedett. TV + SztárokOrigoAdele szakított gyermeke apjával, már szét is költöztekhttp://www.life.hu/sztarok/20190420-adele-szakitott-gyermeke-apjaval-mar-szet-is-koltoztek.html7 év szerelem után véget ért Adele kapcsolata. A világsztár és kedvese már szét is költöztek. TV + Sztárok--Vajna Timi így éli meg a férje elvesztését három hónappal a tragédia után – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190420-vajna-timi-igy-eli-meg-ferje-elveszteset-harom-honappal-a-tragedia-utanfoto.htmlHárom hónapja hunyt el Andy Vajna. A felesége szűnni nem akaró fájdalommal gondol rá. A közösségi oldalán elárulta, miként éli meg a szörnyű veszteséget ennyivel a tragédia után. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.