Rubint Réka szexi Mauritius bikini tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét egzotikus országban tartott alakreformtábort Rubint Réka. A tengerparton a táborozók gyűrűjében ő is megmutatta szexi idomait.

Mauritiuson tartott alakreformtábort Rubint Réka. Úgy tűnik, hogy ismét remekül érezték magukat. Rengeteg képet posztoltak a gyönyörű, homokos tengerpartról.

Az egyik képen Réka a táborozó hölgyek gyűrűjében látható. Férfi követői bizonyára nagyon örültek a fotónak. Egy másikon pedig extrém akrobatikus mutatványokat mutattak be ugyancsak a trópusi napsütésben. Mindkét fotó rendkívül szexire sikerült.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Egységben az erő ❤️ #alakreform #camp #together #girls #mauritius @sugarbeachmauritius

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

‍♀️ ☀️ ⛱ #alakreform #mauritius #camp #today #together @sugarbeachmauritius

Réka Schobert (@rekarubint) által megosztott bejegyzés,

Harry herceg és Meghan hercegné Afrikába költözhet a baba születése utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-harry-herceg-es-meghan-hercegne-afrikaba-koltozhet-a-baba-szuletese-utan.htmlAlig foglalta el Frogmore Cottage nevű birtokát Harry herceg és Meghan hercegné, úgy tűnik, hamarosan újabb költözés vár rájunk. A hírek szerint a kicsi születése után nem sokkal egy másik ország lesz az otthonuk. TV + Sztárok--Metzker Viktória megmutatta, milyen szexi volt a Playboy címlapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-metzker-viktoria-megmutatta-milyen-szexi-volt-a-playboy-cimlapjan.htmlA csinos DJ, Metzker Viktória nemcsak a keverőpult mögött alakít nagyot, de néhány évvel ezelőtt a Playboy címlapján is szerepelt. Most ezzel a fotóval kívánt a rajongóinak kellemes húsvéti ünnepeket. TV + Sztárok--Rúzsa Magdi elárulta: szerinte egész jó a fenekehttp://www.life.hu/sztarok/20190423-ruzsa-magdi-elarulta-szerinte-egesz-jo-a-feneke.htmlRúzsa Magdi Dallos Boginak adott interjújában elárulta, melyik testrészével van megelégedve.TV + Sztárok--Vajna Timi a közösségi oldalán vallott: nem bírja elfogadni férje, Andy Vajna hiányáthttp://www.life.hu/sztarok/20190423-vajna-timi-kozossegi-oldalan-vallott-nem-birja-elfogadni-ferje-andy-vajna-hianyat.htmlVajna Timinek még a húsvéti ünneplés sem hozott egy kis megnyugvást a gyászban: a közösségi oldalán osztotta meg az érzelmeit. TV + SztárokOrigoEgyéves lett Lajos herceg, Katalin és Vilmos harmadik gyereke – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190423-egy-eves-lett-lajos-herceg-katalin-es-vilmos-harmadik-gyereke-foto.htmlEgyéves lett Katalin és Vilmos harmadik csemetéje, Lajos herceg. A palota ebből az alkalomból az Instagram-oldalán megosztott édes fotókat a kicsiről. TV + Sztárok--Exatlon: véget ért a hónapokig tartó sportműsor a TV2-n, ő lett a győzteshttp://www.life.hu/sztarok/20190423-exatlon-veget-ert-a-honapokig-tarto-sportmusor-a-tv2n-o-lett-a-gyoztes.htmlVéget ért a TV2 nagy sikerű sportvetélkedője, az Exatlon. Huszti Kata, aki korábban már egyszer kiesett a versenyből, nyerte meg a hónapokon át tartó, embert próbáló versenyt. Sokaknak nem tetszik a végeredmény. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.