Válása után nem sokkal egy másik férfival látták csókolózni Adele-t

Forrás: AFP/Getty Images/Frederick M. Brown -
csók válás Adele szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nemrég elvált Adele-t egy ismeretlen férfival látták csókolózni New Yorkban.

Mint arról beszámoltunk, 7 év után véget ért Adele és Simon Konecki kapcsolata. Az énekesnő elköltözött az exférjétől, és már a válást is kimondták. Most úgy tűnik, a sztáranyuka nem szomorkodott sokáig a szakítás után, máris egy másik pasival látták csókolózni New Yorkban. Az úriember a The Sun szerint nagyon hasonlít a volt férjre, legalábbis a szakálla pont ugyanolyan.

Adele egy nagyon erős nő, és eltökélt szándéka, hogy ugyanúgy folytassa az életét, ahogyan eddig tette. Mint minden normális ember, megpróbálja magát túltenni a váláson. Egyelőre ők ketten még csak ismerkednek, és egyáltalán nem biztos, hogy komolyra is fordul majd a dolog. Adele számára mindig is a gyermeke lesz az első, az ő érdekeit fogja nézni. Ugyanakkor nagyon fiatal anyuka, előtte az élet, és a barátai is viccelődnek vele, hogy nem ártana, ha letöltené a telefonjára a Tindert" – nyilatkozta egy ismerőse.

Adele-re máris újra rátalált a boldogság? Forrás: AFP/Getty Images/Frederick M. Brown

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.