Eljegyezték Oszter Alexandrát

Forrás: TV2 -
esküvő eljegyzés Oszter Alexandra gyűrű Popovics Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy éve él együtt kedvesével, Popovics Tamással Oszter Alexandra színésznő, Oszter Sándor lánya. A kapcsolatuk most tényleg komolyra fordult, Tamás megkérte Alexandra kezét. Úgy tervezik, a nyáron lesz az esküvő.

A 39 éves Alexandra a közösségi oldalán mutatta meg, milyen szép gyűrűt kapott. "Tegnap térden állva is megkérték a kezem" – írta a fotóhoz, amelyet itt nézhetsz meg.

Oszter Alexandra és Popovics Tamás Forrás: TV2

Majka nem volt ott Curtis titkos esküvőjénhttp://www.life.hu/sztarok/20190520-majka-nem-volt-ott-curtis-titkos-eskuvojen.htmlNagy meglepetést okozott, hogy Curtis titokban megnősült. Az esküvői képek szombaton kerültek nyilvánosságra, először Curtis posztolt egy képet, amin éppen a gyűrűt húzza Kriszti ujjára, majd sorra érkeztek a barátok posztjai is.TV + SztárokOrigoPataki Zita megpróbál beletörődni abba, hogy nem lehet gyermekehttp://www.life.hu/sztarok/20190516-pataki-zita-megprobal-beletorodni-abba-hogy-nem-lehet-gyermeke.htmlPataki Zita fájdalma nem múlik, de megpróbál belenyugodni abba, hogy nem lehet gyermeke. TV + Sztárok--Veronica Pome'e a legújabb sztár: dús idomaiért megőrülnek a férfiak (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190517-veronica-pomee-a-legujabb-sztar-dus-idomaiert-megorulnek-a-ferfiak.htmlVeronica Pome'e a döbbenetesen szexi plus size modell: ő a legújabb sztár. TV + SztárokOrigoBikiniben szexizett Anna Kurnyikova – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190516-bikiniben-szexizett-anna-kurnyikova.htmlAnna Kurnyikova édesanyaként elmondhatja magáról, hogy vékonyabb, mint valaha. TV + Sztárok--Brutálisan megtámadták Arnold Schwarzeneggerthttp://www.life.hu/sztarok/20190519-brutalisan-megtamadtak-arnold-schwarzeneggert-egy-testepitoversenyen-vett-reszt-a-johannesburghoz.htmlBrutális támadás áldozata lett Dél-Afrikában Arnold Schwarzenegger: a színészt egy nyilvános eseményen rúgta meg egy férfi. TV + Sztárok--Különleges ajándékot kapott a Disney-től Meghan hercegné és Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190514-ajandekot-kapott-a-disneytol-meghan-hercegne-es-harry-herceg.htmlKülönleges ajándékkal lepte meg a Disney Meghan hercegné és Harry herceg újszülött kisfiát, Archie-t. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.