Állítják: titokban férjhez ment Demcsák Zsuzsa

Forrás: Televíziós Újságírók Díja -
boldogság Demcsák Zsuzsa esküvő házasság Ázsia Express nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ázsia Expressz második évadának forgatása miatt utazott Ázsiába Demcsák Zsuzsa. Ám nem jött haza a többi stábtaggal, egy bennfentes szerint pedig azért, mert nászúton van. Az ujján is karikagyűrű csillog.

Még mindig Ázsiából posztol képeket, videókat Demcsák Zsuzsa, aki az Ázsia Expressz második évadának forgatása után még nem utazott haza. Az egyik nemrégiben közzétett videón egy gyönyörű karikagyűrű csillog az ujján – szúrta ki a Bors.

Amikor a videón a műsorvezető belekap a hajába, látható, hogyan csillan meg a fényben a gyűrű. A lap megkereste Demcsák Zsuzsát, hogy megkérdezzék, a gyűrű egy esküvőn került-e az ujjára. "A magánéletemmel kapcsolatban nem nyilatkozom" – mondta a műsorvezető.

Demcsák Zsuzsa nagyon boldognak tűnik Forrás: Televíziós Újságírók Díja

Egy stábtag azonban elárulta a Borsnak, hogy a műsorvezető megházasodott, jelenleg nászúton vannak. "Nászúton voltak! Zsuzsát még sosem láttam ennyire boldognak. Szerintem ennyit elmondhatok, ebből nem lesz baj. Talán ő maga sem gondolta volna, hogy valaha még ennyire boldog lesz. Csodálatos, hogy találkoztak" – mesélte a lapnak a stábtag.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.