Meghalt II. Erzsébet egykori házvezetőnője

Forrás: AFP/Andy Buchanan -
halál gyász II. Erzsébet házvezetőnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet elvesztette egykori házvezetőnőjét: gyászba borult a királyi család. 

Hirtelen hunyt el a királyi család legrégebb óta szolgálatban álló alkalmazottja. Annette Wilkin 40 éve dolgozott már II. Erzsébetnek, ez alatt az idő alatt nagyon közel kerültek egymáshoz, a jelentések szerint szinte barátivá vált a viszonyuk. A házvezetőnő 72 évesen távozott az élők sorából, ami nagyon lesújtotta a királynőt.

II. Erzsébet nagyon szomorú Forrás: AFP/Andy Buchanan

Minden bizonnyal II. Erzsébet részt vesz majd a házvezetőnő temetésén, aki soha nem házasodott meg, tulajdonképpen életét a királyi család szolgálatára áldozta. Azt azonban tökéletesen csinálta. A bennfentesek szerint nem volt olyan feladat, amelyet ne tökéletesen végzett volna el, emellett mindig mindenkivel tisztelettudó és kedves volt. Ezért aztán 2014-es visszavonulása után sem távolodott el a királyi családtól a házvezetőnő: házat kapott a windsori birtokon belül, itt élt élete végéig – írja az Express.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.