Demcsák Zsuzsa férjhez ment és nászútra indult: megszólalt egy bennfentes

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa házasság Thaiföld nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljes titokban ment férjhez Demcsák Zsuzsa, majd álomnászútra indult újdonsült szerelmével.

Eddig azt se lehetett tudni, hogy Demcsák Zsuzsa szerelmes, most azonban felröppent a hír: titokban férjhez ment az egykori műsorvezető.

Demcsák Zsuzsa Forrás: TV2

Egy bennfentes elmesélte, hogy bizony már az álomnászúton is túlvannak.

"Zsuzsa nekünk sem árult el szinte semmit az esküvőről és a nászútról, de arról beszélt, hogy mindig is az volt az álma, hogy tengerparton töltse a mézeshetét, és ez teljesült"mesélte az Ázsia Expressz egyik munkatársa a Borsnak.

Világsztár DJ-k véleménye a playgomb-vádról – interjúhttp://www.life.hu/sztarok/20190522-vilagsztar-djk-velemenye-a-play-gomb-vadrol-interju.htmlSokszor éri az a kritika a DJ-ket, hogy valójában csak a play gombot nyomkodják és nem is csinálnak semmit. A Life.hu utánajárt a témának, világsztár DJ-ket kérdeztünk arról, nekik mi a véleményük erről. Volt, aki kifejezetten felháborodott a kérdésen, míg más inkább elmagyarázta, hogy szerinte miért kapják meg ezt a stigmát. TV + Sztárok--Bűnösnek vallotta magát adócsalás vádjában Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20190522-bunosnek-vallotta-magat-adocsalas-vadjaban-berki-krisztian.htmlBűnösnek vallotta magát Berki Krisztián a legutóbbi tárgyalásán, elismerte bűnösségét. TV + SztárokOrigoNicole Scherzinger fürdőruhában villantott formás fenekethttp://www.life.hu/sztarok/20190521-nicole-scherzinger-furdoruhaban-villantott-formas-feneket.htmlMár a Pussycat Dollsban töltött évek alatt is rengeteg rajongója volt Nicole Scherzingernek, akiknek a száma azóta sem csökkent. Most megmutatta nekik szexi fenekét. TV + SztárokOrigoValószínűleg szakított Liu Shaolin Sándor és Péterffy Lili énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20190526-valoszinuleg-szakitott-liu-shaolin-sandor-es-peterffy-lili-enekesno.htmlMinden jel arra utal, hogy Liu Shaolin Sándor és Péterffy Lili énekesnő már nincsenek együtt: eltűntek a közös fotók. TV + Sztárok--Kim Kardashian soha nem látott fotókat mutatott esküvőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190523-kim-kardashian-soha-nem-latott-fotokat-mutatott-eskuvojerol.htmlÖt évvel ezelőtt kelt egybe Kim Kardashian és Kanye West. Ebből az alkalomból soha nem látott fotókat mutattak esküvőjükről. TV + Sztárok--Soma Mamagésa fotójával kerestek takarítónőt Svájcbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190524-soma-mamagesa-fotojaval-kerestek-takaritonot-svajcban.htmlVisszaéltek Soma Mamagésa fotójával. Valaki a tökéletes takarítónőt kereste Svájcban, a hirdetéshez pedig a magyar nő fotóját csatolta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.